1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Android ja puhutut tunnit / minuutit

Viestiketju Android -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi gratnak 19.04.2013.

  1. gratnak

    gratnak Regular member

    Liittynyt:
    01.09.2010
    Viestejä:
    290
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Pystyykö androidista tarkastamaan puhuttuja puheluita, kuten aikanaan nokian luureista?
    Eli löytyykö tällaista "counteria" / laskuria?

    Saunalahden kanssa jo toinen lasku parin kuukauden sisään johon ilmestynyt ihmeellisiä kotimaan puheluita. Viime kerralla sain hyvityksen ja todettiin että "virheellinen minuuttimäärä" mutta nyt kun on kyse suuremmasta summasta niin yritetään sälyttää asiaa minun maksettavaksi. Tapaukset ovat kuitenkin samanlaisia. Tässä on nyt vain kuluttajan sana jättikorporaation sanaa vastaan, olisi hyvä kun jostain saisi puhelulogeja tms. kaivettua, luulisi että tällaisia sovelluksiakin löytyy.

    SGS II / CM10.1 JB 4.2.2 / DorimanX kernel V9.12
     
  2.  
  3. JoniS

    JoniS Active member

    Liittynyt:
    06.10.2008
    Viestejä:
    2,951
    Kiitokset:
    261
    Pisteet:
    93
    eiköhän marketista joku softa löydy, cm 10.1 ei tietääkseni sisällä sellaista ainakaan. kannattaa tarkastaa ettei millään softalla ole oikeutta soittaa, koska jos ei soita maksu numeroon niin ei tule varoitusta puhelusta mikä lähtee sovelluksen toimesta.
     
  4. gratnak

    gratnak Regular member

    Liittynyt:
    01.09.2010
    Viestejä:
    290
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Hölmö kysymys, mutta onko tuohon soittoluvan tarkastukseen mitään nopeampaa keinoa kun katsoa jokainen softa kerrallaan permissions / app-managerin kautta?

    Jos olisi joku laskuri tai softa millä voisi selata myös onko soitetut puhelut omissa yhteystiedoissa talletettuna. Mulla tuli nyt kolmas lasku peräkanaan Saunalahdelta ja on se vaan outoa että 1,5v jälkeen yhtäkkiä olen alkanut puhumaan tuplasti enemmän kuin aiemmin ja laskut ovat tuplasti suurempia. Tää on taas taistelua tuulimyllyä vastaan.

    Alkaa vaan pinna palaa kun on jo kolmas palveluntarjoaja jonka kanssa käy tietyn ajan jälkeen näin. Aluksi oli liittymä elisalta, sielläkin laskut tuplaantui yhtäkkiä ja tuli laskuja maksettavaksi parhaimmillaan yli 8kk takaa. Vaihdoin DNA:han jossa laskun hinta myös nousi yllättäen tietyn ajan jälkeen. Nyt Saunalahti tekee samaa. Eikä kyseessä ole ollut se, että kampanjatarjous on loppunut vaan jotenkin yhtäkkiä puheluiden määrä on lisääntynyt tuplasti. Asiakaspalvelussa aina änkytetään että heidän laskurit eivät erehdy. Kun löytäis sellasen ohjelman millä tän voi todistaa puolesta tai vastaan niin saisi edes jonkinlaisen puolueettoman kannan tähän hommaan.
     

Jaa tämä sivu