*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

Akun kesto

#1
Elikkäs käytössä Samsung Galaxy S ja akun köytössä on ongelmia. Noin pari viikkoa sitten on ollut joku Googlen palvelut käytössä ja vie 50% akun kestosta eli yli puolet enemmän kuin näyttökin. Se oli yhtäkkiä vaan päällä ja vaikka poistan sovelluksen käytöstä niin logo jää ja akku ei kestä edes päivää jos käyttää vähänkin jotain selainta yms. Eli jos joku tietää mikä ongelmana tai mitä pitää sulkea jotta saisin Google palvelut pois käytöstä niin hatun nosto sille!!
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 30.12.2012 @ 00:16

i5 2500k+ prossucooleri: H70//eVga gtx 460 768bit sc SLI (oCd)//Asus p8p67 Pro// Corsair 8GB RAM//1 TB HDD + OCZ Agility 3 120Gb SSD//Asus Xonar DG//Fractal Design R3//Win 7 Home Premium 64bit//SteelSeries Sensei [RAW] Rubberized//Razer Lycosa Mirror Edition//SteelSeries Siberia V2 fullsize
▼▼ Tässä viestiketjussa on 0 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.