*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

Miten IPhoneen voi siirtää tietokoneelta mp3:sia

Tässä viestiketjussa on 7 viestiä.

#1
Siskolikka osti iphone paskan,Miten tähän laitteeseen siirretään mp3:sia tietokoneelta ja mikä olisi paras softa ynm...onko todellakin näin että biisin pituus rajoittuu naurettavaan 30 sekunttiin...
▼▼ Tässä viestiketjussa on 6 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
iTunesilla, eikä tosiaan ole mitään pituusrajoitteita.

RTFM.
#3
niin miten siirrän itunesilla ...
#4
Musiikki, videot yms synkronoidaan(siirretään) puhelimeen itunesin avulla. Itunessa voi luoda soittolistoja (File->new playlist) tai musiikki kirjaston jotka voi siirtää iphoneen sync toiminnon avulla. Iphone on luonnollisesti oltava kytkettynä tietokoneeseen. Sen pitäisi tunnistua "Devices" kohdassa. Valitse iphone-> Music välilehti auki-> valitset mitä haluat siirtää->apply.
#5
Yksinkertaisimmillaan tuo onnistuu siten että raahaa iTunesista musiikit iPhoneen. iTunesista pitää kattoa iPhonen asetuksista että on sallittu musiikin ja videoiden hallinta käsin.
#7
http://tinyurl.com/35zc7bw

Tossa sulle linkki.. katsos sieltä
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.