*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

Matkakaiutin iPhone 4S:lle alle viidelläkympillä?

Tässä viestiketjussa on 4 viestiä.

#1
Terve,

Aluksi, tämä on varmaan väärä osasto, en löytänyt sopivampaakaan kun on Applen laitteelle kuitenkin tulossa.

Katselin Dealextremeä ja huomasin että siellä on myynnissä erilaisia matkakaiuttimia/docking station speakereita iPhonelle.
Karsin joukosta kaiuttimet jotka eivät sopineet minulle, ja oikeastaan jäljelle jäi kaksi vaihtoehtoa. Toinen niistä on tämä (33e), jossa on neljä 2W kaiutinta, kaksi bassolle ja kaksi perusäänille. Eli teho yhteensä 8W. Sitten on tämä (26e), jossa on päissä kaksi 8W kaiutinta, yhteisteho on siis kaksinkertainen verrattuna toiseen kajariin eli 16W.
Mutta kannattaako tässä tuijotella vain noita tehoja? Onkohan tuommoisista kajareista sitten mihinkään?

Eikai noilla tietenkään mitään Hi-Fi -ääntä saa tietysti tai hirmubassoja, mutta varmaan nuo nyt paremmin toistaa kun iPhonen oma kaiutin. Noista (tai jos löytyy jotain parempaa vaihtoehtoa samalla hinnalla) pitäisi nyt vaan löytää se paras valinta.

Gigantista saa myös tämmöisen 28 eurolla, joten hinnaksi jäisi suunnilleen sama kuin noilla Hong Kongin vehkeillä. Joku näytti ainakin kehuneen tuota hyväksi hintaisekseen, mutta liekö sitten parempi kuin nuo Kiinanvehkeet?
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 11.6.2012 @ 22:09
▼▼ Tässä viestiketjussa on 3 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
http://www.mustaporssi.fi/index.php?id=3479&p=312 tuossa ois ainakin halvat "usb" kauittimet 3.5mm liitäntään menee noi menee taskussakin hyvin mukana.
#3
Itsellä on tullut kylällä vastaan Puro Music Ball -minikaiutin ja mukavasti siitä ääntä lähti.
http://www.mulletoi.com/shop/tekniikka/..._-_minikaiutin_
29,90 euroa mutta tuota ei mulletoissa näytä olevan nyt varastossa. Ehkäpä muualta löytää.

Jos itse olisin hankkimassa niin ottaisin ehdottomasti Marshall MS -sarjaa ihan pelkästään sen ulkonäön takia :) MS-2 näyttäis saavan about viiteenkymppiin ja youtube videoiden mukaan ääntä lähtee kokoonsa nähden hyvin. Toimii 9 voltin paristolla tai verkkovirralla.

Viestejäni tulee kyseenalaistaa ja mahdollisuuksien mukaan korjata..
#4
http://www.clasohlson.fi/product/catego...14402;143676692

Tuolta löytyy joitakin kun selaat alaspäin.

http://www.verkkokauppa.com/fi/product/...kaiutin-sininen tuollainenkin löytyisi. Kahdesta tuollaisesta pystyy muodostamaan myös stereoparin.

http://audiovideo.fi/testi/nokia-md-11-...soundlink-matka tuolla testattu noita MD-11:sta.

Define R4 / Asus Z87-A / i5-4670k / Crucial 2x4gb / GTX660 / RX-5300 / 2x F3 1TB / Crucial M4 / Eizo FS2333 / Logitech G500s / Sidewinder X4 / STR-DH520 + Cambridge Audio Minx Min 10 x5 + Boston Soundware XS Sub / Corsair Vengeance 1500 / Superlux HD330 & HD681B / G27 / PS3 / X360S

Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.