*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

Jailbreak/Cydia-problemô

Tässä viestiketjussa on 5 viestiä.

#1
Tere.
Sattui käymään niin että jouduin palauttamaan ipuhelimen takaisin kuukauden takaiseen varmuuskopioon, eli sovellukset yms. ovat nyt samat kuin kuukausi sitten. Tämän palautuksen johdosta Cydiaa ei enää löydy puhelimen sovellusvalikosta.
Nyt heräsikin kysymys että onko puhelimessa edelleen takuu voimassa kun kerta palautui takaisin aikaan jolloin en ollut puhelinta jailbreakannut. ?

Arvelen kuitenkin että ei sitä takuuta koskaan saa takaisin koska olisihan tuo ihan hullua. Entäpä tuleeko nyt komplikaatioita jos alan puhelinta uudestaan jailbreakkaamaan?
Miten asia siis oikeasti on :)?
▼▼ Tässä viestiketjussa on 4 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
Takuu menee jailbreikkauksesta tietääkseni aina ekalla kerralla, onnistui operaatio tai ei. Jos siis jouduit palauttamaan puhelimen ohjelmiston takaisin edelliseen versioon, takuu on jo mennyt eikä sitä saa takaisin, vaikka väittäisit kuinka että puhelimeen ei ole tehty muutoksia. Uudestaan jailbreakkaamisesta takuu ei voi enää mennä koska se raukesi jo ekalla yrittämällä.

Samsung NP370R5E-S08SE | Intel Core i5 3210M @ 2,5GHz | Intel HM76 | 8GB DDR3 1600MHz | Seagate ST1000LM024 HN-M101MBB 1TB 5400 RPM | ATI AMD Radeon HD 8750M 1024MB/Intel HD Graphics 4000 @ 1366x768x32 | Windows 8 64-bit
#3
Virallisestihan takuu raukeaa jailbreakin yhteydessä.
Mutta mitä olen kuullut niin eipä huollon sedät ole huomannu että puhelimessa ollut joskus jailbreak jos puhelin palautettu tehdasasetuksille.

Puhelimen voit jailbreakkaa uudestaan ilman mitään hätää.
#4
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Spaddu86:
Virallisestihan takuu raukeaa jailbreakin yhteydessä.
Mutta mitä olen kuullut niin eipä huollon sedät ole huomannu että puhelimessa ollut joskus jailbreak jos puhelin palautettu tehdasasetuksille.

Puhelimen voit jailbreakkaa uudestaan ilman mitään hätää.
Exactly!
#5
Jep, jos haluaa jailbreikata oman iPhonensa, suosittelen tekemään varmuuskopion. Taas kun haluaa poistaa jailbreakin palauttaa varmuuskopioon. Taas sitä en tiedä jättääkö jailbreakki bootromiin tai muualle jälkiä jos poistaa sen, mutta pointti on se että jailbreak lähtee palautuksen tai varmuuskopion kanssa pois kokonaan..

/Modet poistakaa minun tili, löytyy jo uusi!!!/
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.