*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

Iphone Invisible Shield(Suljettu)

Tässä viestiketjussa on 6 viestiä.

#1
Hei!
Ostin tossa toissapäivänä Iphone 4s:ään tollasen Zagg Invisible Shieldin. Ihan nimensä mukainen se ei ole. Siihen kalvoon on jäänyt sellaisia pieniä kohtia jotka eivät näytä ollenkaan kivoilta kun kännykkä on näyttö pimeänä tai aurinko paistaa näyttöä päin. En ole nyt ihan varma onko kyse näistä "micro bubbles":ista, mistä löytyy aihetta keskustelupalstoilla, koska nää pahan näköset kohdat on tällasia tavallaan "viivoja" siellä täällä kalvoa. Ja sit on myös kohtia joissa näyttäis olevan tollasia mikroskooppisen pieniä kuplia, vaikea erottaa onko noi suoraan sanoen "kuplia". Tässä nyt ei voi oikeen muuta ku odottaa vielä päivä, että jos noi lähtis pois, mutta eilisestä ne ei näytä ainakaan vähentyneen.
Onko kelläkään tällasia samanlaisia ongelmia, tai ratkasua tähän ongelmaan? Muutakun se että ottaa koko suojan pois, mitä olen ajatellutkin tehdä jos ei noi ongelma alueet lähde.

Kiitos vastauksista jo etukäteen!
▼▼ Tässä viestiketjussa on 5 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
Itelläni noi hävis parin viikon sisään(Desire HD). Pidä nyt se muutama päivä ja katso jos ei häviä niin sitten pois, Itse otin ton kalvon pois kun tuntu näyttö kumiselta sen jälkeen.

Asus M4A78T-E//AMD Phenom II X4 955 BE@3.7ghz//Noctua NH-D14/8Gt DDR3 1600Mhz//Asus HD 6950(6970_Bios+OC)//Corsair 650HX//Hpi Baja 5 Kraken//Brushless E-Revo//Axial scx10 full alu//Hpi Mini Recon.
#3
Niissä ohjeissakin lukee, että pienet kuplat lähtevät muutaman päivän sisään pois itsestään. Mutta jos asennus meni muutenkin vituiks, eikös tuon Invisible Shieldin voi pestä ja laittaa uudestaan?
#4
Minun tietääkseni sen voi laittaa uudestaan irroituksen jälkeen näytön päälle.
#5
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Vingeri:
Minun tietääkseni sen voi laittaa uudestaan irroituksen jälkeen näytön päälle.
Uudestaan vaikka pitäis sitä esim. viikon?
Tulis kyllä tarpeeseen jos voi.
#6
Otin suojan kokonaan pois. Likaa oli päässyt asennuksen yhteydessä suojan liimapintaan ja sitä ei siitä oikein pois saa vaikka yrittää.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.