*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

iPhone 4S suoja taakse (& lasi)

Tässä viestiketjussa on 3 viestiä.

#1
Hankin tässä juuri mustan iPhone 4s -laitteen vanhan 3g:n tilalle, johon on kyllä laitettu etupuolen suojakalvo, mutta tekisi mieli taakse laitettavaa suojakalvoa kun tuo paksu suojakuori vähän pilaa puheimen tuntuman ja ulkonäön. Niin, että taakselaitettavista suojakelmuista (läpinäkyvistä) linkkejä kiitos? Eikä todellakaan mitään ulkomaan nettikauppoja!!! Kotimaan korkeintaan. Ja toiseksi, onko uuden ALKUPERÄISEN taka- (ja etulasin) osto mahdollista mistään jos esim haluasi vaihtaa mustasta valkoiseen tai menee rikki joskus. Ei tuo asennuskaan näytä kamalan vaikealta lukuunottamatta oikean ruuvimeisselisetin hankkimista..?
▼▼ Tässä viestiketjussa on 2 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
http://www.omenatori.fi/product/194/ot-...alvo-iphone-44s Ja vinkkinä, että Google haulla niitä kyllä löytää kun viitsii etsiä.
#3
niko_tekno Tunnus suljettu
monenlaisia ratkaisuja on. tietty voi myös hommata kokonaan uudet kuoretkin orkkisten ohelle. googlaamalla tuli *edit*
näköjään myös valinnanvaraa riittäisi eikä hintaa oo ku parikymppiä.

onko kokemuksia noista?

ps. alko vähän kuumottaa myös xboxiin tollanen uusi "iho" :)
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 12.4.2012 @ 15:42
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.