1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Iphone 4 hankinta

Viestiketju iPhone-keskustelu ja tukikeskus -osiossa. Ketjun avasi zibalu 05.02.2011.

Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.
  1. zibalu

    zibalu Member

    Liittynyt:
    28.05.2008
    Viestejä:
    27
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Eli olen harkinnut Iphone 4:sen ostoa, mutta onko se kannattavaa, sillä tänä vuonna kuitenkin syys-lokakuussa ilmestyy Iphone 5. Siinä tulee tietenkin olemaan paremmat ominaisuudet.
     
  2.  
  3. JustGamer

    JustGamer Regular member

    Liittynyt:
    02.06.2010
    Viestejä:
    4,757
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    46
    Kannattaisi ennemmin hankkia joko Nokian C7 tai N8. Myös Samsungin Galaxy S on varteenotettava vaihtoehto. iPhonen takuu raukeaa pakkasella, se rikkoo autostereot, ja kaiken lisäksi se lagaa pikkupakkasellakin järkyttävän paljon. Kokemuksesta puhun.
     
  4. delic

    delic Regular member

    Liittynyt:
    14.04.2010
    Viestejä:
    100
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    28
    Zibalu, älä välitä tuosta gamerin turhasta viestistä, noita nyt aina riittää, ei sillä ensinnäkään mitään kokemusta ole, kunhan toistaa nettijuttuja. Sama tyyppi on tossa toisessakin iPhone uutisessa heittämässä samaa legendaa ja vielä kolmannessakin joten mitäpä tuohon lisäämään :)

    Sanotaan nyt oikeesti KOKEMUKSELLA, että iPhone on toiminut hienosti pakkasessa pari talvea, ikinä en ole mitään hyytymistä huomannut saatikka lagaamista ja Suomessakaan ei mitään autostereoita ei riko, se uutisoitiin jo heti seuraavana päivänä ja myöskin sen auton valmistaja sai mankan tekijältä jo päivityksen eli syy oli ihan muualla kun iphonessa. Kaikenlisäksi ongelma koski vanhaa iOS versiota jota et voisi siis edes uuteen luuriisi enää saada joten väite, että se sun uus iPhone rikkoisi autostereon on täyttä roskaa.

    Mut joo jos kysyisin iPhone palstalla, että ostaako iPhone 4 vai odottaako uutta mallia ja joku sanoisi mulle, että eikun osta Nokia, niin kyllä varmaan repeisin nauraan ja kysyisin että oletko tosissas :D

    Sitten vastaus kysymykseen, jos ei ole pakottavaa tarvetta ostaa nelosta niin venaa viitosta, siihen tosin menee about puolivuotta vielä, itse ainakin venailen ja samalla tsekkailen josko joltain muiltakin tulisi kiinnostavia luureja.
     
    Viimeksi muokattu: 06.02.2011
  5. Datanen

    Datanen Guest

    Liittynyt:
    21.09.2010
    Viestejä:
    5,322
    Kiitokset:
    68
    Pisteet:
    108
    Älä Omenaa osta.... Siinä on nämä Apple jutut. Android käyttis on tämän päivän sana.
     
  6. JustGamer

    JustGamer Regular member

    Liittynyt:
    02.06.2010
    Viestejä:
    4,757
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    46
    Kokemusta on kyllä, sekä 3GS että nelosmallista. Luojan kiitos enemmän kokemusta löytyy C7:sta.
     
  7. delic

    delic Regular member

    Liittynyt:
    14.04.2010
    Viestejä:
    100
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    28
    Eli sulla ei ole siis kokemusta juuri lainkaan etkä tuskin koskaan ole luuria omistanut, mitä nyt kaverin omaa ehkä joskus testannut :D Silti tulet sanomaan, että sitä ei kannata ostaa, etkä perustele sitä mitenkään muutakun heittämällä tuollaista roskaa, jep jep :D

    Mä voisin taas sanoa, että jos haluat markkinoiden huonoimman nettiselauksen ja vanhentunutta ja hidasta rautaa silloin kannattaa ostaa joko N8 tai C7

    Itse kierrän moiset kaukaa, galaxy s on tosiaan ihan kelpo vehje, tosin fyysisesti omaan makuun liian iso, mutta mitä testaillut niin aivan eri maailmasta kun tuo N8. En tosiaan sitäkään ostaisi kun uusi galaxy S2 on ihan nurkan takana, ainakin se että näkee millanen se on ja mitä siinä on.
     
    Viimeksi muokattu: 06.02.2011
  8. Datanen

    Datanen Guest

    Liittynyt:
    21.09.2010
    Viestejä:
    5,322
    Kiitokset:
    68
    Pisteet:
    108
    Eikun vaan asennat N8 Opera selaimen niin silloin sillä kehtaa jo mennä nettiin...
     
  9. ExE_93

    ExE_93 Regular member

    Liittynyt:
    07.01.2010
    Viestejä:
    247
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Tee kuule kompromissi ja ota Samsung Galaxy S tai uusin HTC Desireistä. Ne on molemmat erinomaisia vehkeitä ja Android kehittyy kokoajan lisää.

    Voit tietenkin ottaa myös sen IPhone 4:n, mutta itse en rupea siihen riitaan mukaan.
     
  10. JustGamer

    JustGamer Regular member

    Liittynyt:
    02.06.2010
    Viestejä:
    4,757
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    46
    Olen käyttänyt iPhonea melkein 5 tuntia, pakkasella. Hyi mikä paska romu.
     
  11. Solonen

    Solonen Member

    Liittynyt:
    17.07.2007
    Viestejä:
    86
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    HTC Desire ollut pitkään jo käytössä enkä vaihtaisi takaisin. applea en suosittelisi edes pahimmalle viholliselle... Nokian symbian pohjassa sama juttu, käyttöliittymä on hidas sekä kosketusnäyttö EI ole hipaisuherkkä = huonontaa käytettävyyttä. Windows 7 puhelin voisi olla kanssa yksi vaihtoehto, mutta kokemusta siitä ei ole. Ota Android puhelin. LG Optimus 2X on varmaan markkinoiden parhaimpia puhelimia, suosittelen tutustumaan.
     
  12. delic

    delic Regular member

    Liittynyt:
    14.04.2010
    Viestejä:
    100
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    28
    Jep htc desire on nykyään vallan mainio luuri myös. Mun on kans tosi vaikea suositella applea kellekään koska se on ihan oma maailmansa, kuitenkin iphonelta löytyy vuosi toisensa jälkeen ne tyytyväisimmät asiakkaat joten kyllä siitä tykätään ja lähes jokainen käyttäjä on todennut sen parhaaksi puhelimekseen ja ostaa edellisen iPhonen jälkeen myös seuraavan iPhone mallin eikä toista merkkiä. Itsekään en vaihtaisi tällä hetkellä omaa iPhonea mihinkään muuhun, kun uusimpaan iPhone malliin, toki myös sanomasi WP7 kiinnostaa kovastikkin, harmi vaan, että se itse kiinnostava luuri vielä puuttuu markkinoilta, mikään WP7 luuri ei vakuuta. Samsungin pitäisi tässä kuussa esitellä uusi/uusia WP7 luureja, saas nähdä joko siihen olisi kunnolla panostettu.
     
  13. zibalu

    zibalu Member

    Liittynyt:
    28.05.2008
    Viestejä:
    27
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Kiitos vastauksista,

    Omistan tällä hetkellä Samsung jet s8000 mallin ja sen käyttis alkaa sen verran ärstyttää, että ajattelin vaihtaa puhelinta.

    Tosi asia kuitenkin on, että uusia puhelimia satelee markkinoille jatkuvasti, joka tekee päätöksestä hankalampaa. Päätin kuitenkin vielä jäädä odottamaan parempaa diiliä/puhelinta.

    Nokiaan en kyllä palaa enään :D
     
  14. JustGamer

    JustGamer Regular member

    Liittynyt:
    02.06.2010
    Viestejä:
    4,757
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    46
    Kannattaisi. Ehkei vielä nyt, mutta voisinpa vaikka luvata Nokian oman Series (ei-Symbian) käyttiksen älyhiplailupuhelimista aika hyvää. Niitä tosin joudutaan odottelemaan parikin vuotta.

    Nyt näillä näkymin viisain ratkaisu voisi tosiaan olla joko Samsung tai HTC. Itse ottaisin silti Nokian, etkä sinäkään siinä mistään jäisi paitsi.

    Kunhat et mätää omenaa mene ostamaan, niin olet oikeilla jäljillä ja olet hommannut puhelimen, etkä romua :)
     
  15. salazaari

    salazaari Regular member

    Liittynyt:
    20.11.2010
    Viestejä:
    207
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Itselläni on vain hyviä kokemuksia applesta sekä varsinkin iPhone 4 puhelimesta. Sain kyseisen puhelimen jouluna ja on ollut päivittäisessä käytössä koko ajan. Tuon JG:n väite että hajoo pakkasessa on kyllä omasta mielestäni täyttä pask**. Mutta ei siitä sen enempää ainahan sitä voi Noksufanit sekä Omppufanit tapella mutta ei siitä mihinkään päästä.

    Joskus käytössä on myös vanha puhelimeni Nokia N900, joka tuntui aluksi hyvältä ja monipuoliselta älypuhelimelta, mutta mitä kauemmin käytin sitä kokemus huononi ja jo 4kk:n päästä totesin että puhelin on aivan surkeimmasta päästä ja silloin päätin että Nokioihin en enää palaa. Syynä oli se että puhelimen akkukesto huononi tosi nopeasti, Nokia ei enää tuennut puhelinta "ollenkaan" vain pieniä korjaus päivityksiä oli tulossa muutama jos sitäkään, Ovi kaupassa vain muutama surkea sovellus joista pyydettiin tajutonta ylihintaa, puhelin rupesi hajoamaan käsiin = muovikuoret eivät pysyneet enää kuosissansa vaan heiluivat ja joskus myös takakansi irtosi itsekseen taskussa + muita pienempiä vikoja

    Mutta zibalu suosittelen ostamaan iLuuri 4 tai 5 kun ilmestyy jos nämä seikat täsmäävät sinun puhelin toiveeseensi:
    1.Haluat puhelimen jolla on ylivoimainen ohjelmisto tarjonta=AppStore (Jailbreakilla saa vielä paljon ohjelmia lisää)
    2.Haluat yksinkertaisuutta ja helppokäyttöisyyttä (toisaalta JB:llä saa melkein 100% muokattavuuden)
    3.Jos pidät tyylikkäästä ja ohuesta ulkonäöstä(, sekä tarvittaessa sadoilla erillaisilla kuorilla ja koteloilla voit tämänkin muuttaa jos ei alkuperäinen kelpaa tai/ja tarvitset suojan puhelimellesi.
    4. Haluat markkinoiden tarkimmman näytön puhelimeesi (ei päde enää kauaa sillä esim. tuossa tulevassa Galaxy S2 on tarkempi näyttö)

    Toinen suosittelemani olisi HTC puhelin tai Samsungin Galaxy S1 tai S2 kun tulee.
     
    Viimeksi muokattu: 07.02.2011
  16. Solonen

    Solonen Member

    Liittynyt:
    17.07.2007
    Viestejä:
    86
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Täytyy myös muistaa että sinun pitää pakotettuna asentaa iTunes koneellesi että pystyt käyttämään kunnolla iluuriasi, kun taas HTC:llä päivitykset tulevat OTA:na (Over The Air, elikkä suoraan luuriin) ja pystyt sitä kautta päivittelemään.

    Muusiikit saat suoraan copypastella koska puhelimen kun lyö kiinni koneeseen, voi valita että "levyasema", jolloin puhelin toimii myös levyasemana.

    Ja tuo jailbreakkaus... Ilman sitä puhelin on ihan OK, ei mikään järin hyvä. Ja tuo vie takuun samalla.

    Kun taas androidissa voit muokata sen juurikin sen näköiseksi kun haluat, ja jos ei kotiruudun ulkoasu miellytä, hommaa android marketista toinen :3.

    Itse olisin hyvin pitkälti HTC kannalla. Samsungin kanssa on enemmän päivitysongelma ja se ottaa pahasti copypastella applen UI:ta...
    Nokia taas... ei... ei enennenkuin maemo alusta ilmestyy älypuhelimiin, pysy kaukana siitä.

    Ja yksi asia vielä androidista, jolla on pientä ylivoimaa muihin puhelimiin nähden.
    Nokia ja Symbian, yksi valmistaja, monta puhelinta.
    Apple ja iOS, yksi valmistaja, muutama puhelin.
    Android, monta valmistajaa, monta erilaista puhelinta. Samalla tuo sen etuuden että jos haluat uuden puhelimen, etkä halua opetella uutta, et ole sidottu vain YHTEEN merkkiin!
    Jos sinulla on HTC android puhelin ja hommaat esim. samsungin, siinä alla on sama käyttöjärjestelmä kuin HTC joten sen käyttäminen tuntuu alusta asti paljon helpommalta. Windows 7 puhelimista en tiedä yhtään mitään.
     
  17. JustGamer

    JustGamer Regular member

    Liittynyt:
    02.06.2010
    Viestejä:
    4,757
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    46
    Ei voi kun nauraa näille applekanojen puheille :D
    Johan edellisessä ketjussa sanoin. Kahdella ystävälläni lagaa iPhone niin perkeleesti jo <+5C asteessa, että se on lähes käyttökelvoton.

    Apple on niiiiin paskottu firma ettei mitään rajaa. Teinit tietty ostaa, että koulukiusaus loppuu kun on niin helvetin hieno omena takakuoressa. Joka halkeaa pakkasella.
     
  18. delic

    delic Regular member

    Liittynyt:
    14.04.2010
    Viestejä:
    100
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    28
    Noniin justgamer mees jo pois, sut on niin nähty :D Taisi mun kommentti osua aika nappiin. :D

    Melko hauskaa kyllä tämä applevihaajien sinnikkyys vaikka ei sillä olekkaan mitään vaikutusta. Hienoa vielä miten yrität tuoda sanomaasi paremmin esille lihavoidun tekstin avulla, se on hyvä tehokeino se! Samoin kun toi applekäyttäjien haukkuminen on aina asiallisen keskustelun merkki. Kun tuntee jäävän alakynteen ja huomaa, että kommentit ei aiheuta sitä reaktiota mihin pyrki niin ei ole muuta vaihtoehtoa, kun alkaa haukkumaan käyttäjiä tai muuten vaan puhumaan heistä ala-arvoiseen sävyyn.

    Tänään juuri elisa kertoi viimekuun myynnit ja iphone4 oli sijalla 2, hmm missäs se N8 oli? niin no sijalla 9, putosi edelliseltä kuudennelta sijalta entisestään. :D zte blade muuten myydyin ja kolmossijalla htc desire HD.

    Hienoa kyllä huomata, että suomalaisetkin nykyään ymmärtää laadun päälle eikä osteta sitä nokiaa, koska se on suomalainen ja kaikki muutkin ostaa sitä.
     
    Viimeksi muokattu: 07.02.2011
  19. Hneri

    Hneri Member

    Liittynyt:
    14.02.2010
    Viestejä:
    14
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Mistäköhän ihmiset on keksineet tuon että iphone hajoaisi pakkasella :D, ainoastaan takuu raukeaa kun lämpötila menee alle 0 asteen, en oo kuitenkaan kuullu koskaan että kenelläkään olisi hajonnut puhelin pakkasen takia :D itselläni on 3 kertaa tippunut 3gs hankeen ja hengaillu ulko ties kuinka pitkään about -20 lämpötilassa, meillä on perheessä 3 iphone-nelosta ja mun tää 3gs eikä mitää moittimisen varaa, faijalla oli aikoinaan työsuhdekännykköinä noita htc laitteita ja nyt se sai sitten iphonen kokeiluun ja sanoo että ensimmäinen puhelin joka toimii oikeesti.
     
  20. salazaari

    salazaari Regular member

    Liittynyt:
    20.11.2010
    Viestejä:
    207
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Vielä tuosta pakkasessa takuun raukeamisesta että se on lähinnä vitsi.
    Jos takuussa alkavat selittää että puhelinta on käytetty alle -5 asteessa niin eikuin yhteyttä kuluttaja asiamieheen niin alkavat takuu asiatkin hoitua.

    Ja JG:lle onhan se hienoa että kotimaista(yritystä) puolustaa/kannattaa, mutta tuollainen haukkuminen ja epäasiallinen teksti menee jo naurettavuuden puolelle...
     
  21. Markeli

    Markeli Member

    Liittynyt:
    05.02.2011
    Viestejä:
    8
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Ei se määrä vaan laatu ;D. En tajua miksi sitä nokian puhelinta, tai applen, täytyy vihata. Ja sitäpaitsi luulen että perustelet väitteesi nokian lagisuudesta ja huonosta laadusta älypuhelimissa nokian s60 puhelimiin. Sen ymmärrän, s60-puhelimet ovat lagisempia kuin ios/android, mutta ne ovat myös monta vuotta vanhempia.

    Kuitenkin nokia on ryhdistäytynyt ja tuonut uudet symbian^3 mallinsa markkinoille, kuten n8 ja e7, jotka ovat rakenteeltaan kenties laadukkaimpia älypuhelimia markkinoilla (täysalumiinikuori, cbd-näyttö, usb-otg, hdmi jne....). Bugeja S^3 alusta teitenkin sisältää, onhan se aivan uusi, mutta merkittäviä päivityksiä on tulossa, kuten kesällä-syksyllä tuleva pr 3.0 joka sisältää aivan uuden ui:n, jonka avulla nokia viimeistään nostaa symbian^3:n tason kilpailijoiden luokkaan.

    Sori, oli pakko avautua. Lopettakaa se nokian/applen puhelimien haukkuminen ja kertokaa mitä hyvää siinä mieleisessänne laitteessa on, mut hei pliis lopettakaa se toisten laitteden haukkuminen ilman mitään syytä, niin tästäkin foorumista tulee hieman miellyttävämpi paikka :D

    -KIITOS
     
Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.

Jaa tämä sivu