*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

iPhone 3g sammui yhtäkkiä eikä mene päälle

Tässä viestiketjussa on 2 viestiä.

#1
Hei!

Tossa eilen illalla, kun olin puhumassa puhelimessa niin yhtäkkiä puhelin sammui. Se oli jo valittanut jokin aika sitten, että 20% akkua enää jäljellä ja sen jälkeen vielä käytin sitä mm. lähettämään pari tekstiviestiä ja pari lyhyttä puhelua. Kyseessä siis iPhone 3g.

Ajattelin, että akku loppui ja laitoin sen laturiin kiinni. Näytölle tuli se pariston kuva ja salama alle. Akussa vilkkuu vaan pieni punainen alue. Kun otan laturin irti siihen näyttöön tulee näiden lisäksi pistokkeen kuva ja jos en laita laturia takaisin pikaisesti näyttö pimenee.

Jos painan sitä päällä olevaa nappia tuo paristo, salama, pistoke kuva näkyy ja sammuu vähän ajan päästä. Ei auta vaikka painaisin koti ja tota virtanappia yhtäaikaa. Näyttö vaan sammuu, mutta ei lähde päälle.

Koneeseen liitettäessä sama juttu, mutta kone ei "tunnista" vaan sanoo että laitteen ohjainohjelmistoa ei voitu asentaa, vaikka itunes mulla koneella jo on.

Lähetänkö huoltoon vai onko vielä jotain kokeiltavissa? Ja mikähän tähän puhelimeen tuli?

Minne toi kannattais lähettää ettei siit tuu älyttömän kallista? Takuuta ei tietenkään ole enää. Tai onko edes järkeä yrittää korjata? Sisälle jäi pari kuvaa ja uutta puhelinnumeroa. Lisäksi jotain appseja, jotka kirjautuu suoraan..

Kiitos etukäteen!!
▼▼ Tässä viestiketjussa on 1 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
Hei tanjatuulia :)

Googlailin ja löysin 3 erilaista vinkkiä mitä voisit kokeilla (siis jos et ole jo kokeillut):

Lainaus:
If iPhone 3G won’t turn on, or if the display freezes or doesn’t respond

Press and hold the Home button below the screen for at least six seconds, until the application you were using quits.

If that doesn’t work, turn iPhone 3G off and turn it on again. Press and hold the Sleep/ Wake button on top of iPhone for a few seconds until a red slider appears, and then drag the slider. Then press and hold the Sleep/Wake button until the Apple logo appears.

If that doesn’t work, reset iPhone 3G. Press and hold both the Sleep/Wake button and the Home button for at least ten seconds, until the Apple logo appears.

Jos ei noilla tokene niin melkein miettisin jo uuden hankkimista siihen tilalle. Luvalla sanoen iPhonesi on jo vähän vanhahko, varmaan akunkesto yms ei ole enää parhaimmasta päästä. Ja, uusi on aina uusi :)

Tero@SoneraPartio
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.