*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

IPhone 3 GS "Tällä lisälaitteella latausta ei tueta"

Tässä viestiketjussa on 6 viestiä.

#1
Pukkaa tuonlaisen viestin näytölle joka kerta kun liittää laturiin tai PChen. On kokeiltu jo vaihtaa latusportti ja uusi akku. Oikeastaan vain emolevy on vanhaa. On kokeiltu eri kaapeleita. Mikään ei vaan tunnu auttavan. Ulkomaisilla foorumeilla on paljonkin keskustelua asiasta, muttei yhtään ratkaisua. Ei ainakaan sellaista mikä toimisi ko. iLuuriin. Käyttöjärjestelmä on iOS 5.1.1. Itse veikkaisin että vika on softassa, mut minkäs sille sitten teet? Oisko jailbreakkauksesta apuja?
▼▼ Tässä viestiketjussa on 5 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
Onko käytössä kopio piuha? Koita toista piuhaa, mahdollisesti piuhassa vika.

Asus P8Z68-V PRO/GEN3 | 2500K + H2O | 8GB Vengeance | HD6870 + H2O | Samsung 830 SSD | Antec P180 + NeoHE 550W | Samsung SyncMaster 2333SW
#3
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti AkZuh:
Onko käytössä kopio piuha? Koita toista piuhaa, mahdollisesti piuhassa vika.
Ei tueta, mutta lataa kuitenkin.
#4
On kokeiltu varmaankin 5 eri johtoa ja paria eri laturia. Sekä alkuperäisiä, että tarvikkeita, autossa, verkkovirralla ja PCllä. Kaikilla sama lopputulos. Taisi se jopa hetken toimiakkin, kunnes loppui lataaminen kokonaan. Jonka jälkeen luonnollisesti poistettiin käytöstä. Kokeilin myös sen jailbreak homman, eikä auttanut vaivaan. Siinäpä oli IPhonea kaksin verroin, ensimmäinen ja viimeinen!
#5
Kyllä ne toimii, ainakin itsellä. Tuo ilmoitus johtuu siitä että kyseistä tuotetta ei ole serfitikoitu? Applen laitteille, eli suomeksi, ei ole maksettu Applelle "suojelurahaa". Sama virta niissä piuhoissa kulkee.
#6
Hyvin on sitten akku kestänyt, yli puoli vuotta.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.