*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

iPhone

Tässä viestiketjussa on 4 viestiä.

#1
Onko iPhonea mahdollista jäljittää, kun se on varastettu, jos siitä on otettu sim-kortti pois? Ja miten jäljitys yleensäkkään toimii?

kyselee nimimerkki: iPhone teillä tietämättömillä
▼▼ Tässä viestiketjussa on 3 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
jaha, sulla on siis varastettu puhelin ja et ole oikein varma että uskaltaako sitä käyttää? se riippuu mitä softaa puhelimeen on asennettu, se että olet poistanut sim-kortin (miten muuten voisit tietää että sim-kortti on poistettu, ellet sitä itse poustanut? :)),ei estä puhelimen jäljitystä. noin muuten varmaan kannaattaa kysyä sieltä mistä "ostit" puhelimesi tai vaikka poliisilta tai vakuutusyhtiöstä.
#3
Aivan! Tilannekuvaukseni sopii myös tuohon sinun juttuusi kuin nenä päähän, harmi vain että olen entinen iPhonen omistaja. (Voin vain hiljaa salaa mielessäni toivoa että olisin voron roolissa..) Ja luulenpa hyvinkin että sim-kortti on poistettu sillä liittymäkin on suljettu, eihän tällöin sim-kortilla kai mitään virkaa siellä puhelimen sisällä ole ellei se ole käyttökelpoinen :)
#4
Juuri tulleessa Teknarin jaksossa oli aika hyvin puhuttu samasta aiheesta. Tsekkaa teknarin sivut jos löytyis joku artikkeli sieltä.

Pääosin kuitenkin, puhelin jättää itsestään niin paljon tietoa, että se on helppo jäljittää ilman sim-korttiakin.

Define R4 / Asus Z87-A / i5-4670k / Crucial 2x4gb / GTX660 / RX-5300 / 2x F3 1TB / Crucial M4 / Eizo FS2333 / Logitech G500s / Sidewinder X4 / STR-DH520 + Cambridge Audio Minx Min 10 x5 + Boston Soundware XS Sub / Corsair Vengeance 1500 / Superlux HD330 & HD681B / G27 / PS3 / X360S

Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.