*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

Ipad E-lukijana

Tässä viestiketjussa on 4 viestiä.

#1
Pistän nyt sitten tänne, kun en parempaa paikkaa löytänyt. Ja kaikki Aplle fanboyt: Teitä ei kaivata.

Onko kellään kokemusta laitteesta lukijana. Muuten voisin kyllä ostaa oikean lukijan, jossa olisi E-ink näyttö sun muut herkut, mutta tämä olisi mahtava teko syy hankkia ipad.
Ykkösmallia tarkoitan, koska en paljoa rahaa halua tähän pistää niin ajattelin huutonetistä kattella. Ainut huoli on valaistu näyytö. Kuinka nopeaa tulee pää kipeäksi?

Se mikä ei tapa, sattuu vitusti.
▼▼ Tässä viestiketjussa on 3 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
Minun mielestäni IPAdin kuten muidenkin tablettien näytöt eivät sovi kunnolla E-kirjojen lukemiseen. Kaikista paras olisi esimerkiksi tälläinen: http://www.verkkokauppa.com/fi/product/38174/cvcxv/Elonex-621EB

Eli sen tuottama kuva on melkeimpä aidon näköistä ( Eli ihan kuin lukisit oikeata kirjaa).

http://ekirjanlukulaitteet.net/
#3
EN suosittele kyllä iPad 1:stä tuohon. Sen sijaan uusin iPad soveltuu varmasti hyvin tuohon, olen huomannut, että sillä ei rasitu silmät eikä tule pää kipeäksi eikä mitään muutakaan. Se on niin pirun tarkka että se on lähellä kuin lukisi juurikin oikeata kirjaa. Ekassa iPadissa on sen verran huono reso, että tuskin sitä jaksaa pitkään lukea ja tihrustaa, silmät vaan tulee kipeäksi ja ehkä se pääkin. Sehän olisi sama kuin lukisit epäselvää kirjaa, eli ei hyvä.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 25.4.2012 @ 00:39
#4
Pitänee sit kattoa, jos ostais tollaasen lukijan. Ipadissa olis ollu isompi näyttö ja enemmän ominaisuuksia, kun olis saanu samalla hinnalla.
Ipad 3:nen olis muuten hyvä, mutta en 500€ rupea maksamaan "lelusta"
Ipad ykkösen ja kakkosen näytöissä, ei ainakaan ole pixeleissä eroa, en muuten tiedä.
Mitä Ipadia olen käyttänyt, niin kyllä se näyttö on ihan hyvä, mutta tietysti kun lukee kirjaa niin epätarkkuuden huomaa.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.