*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

Samsung Galaxy S II - tekstiviestien ja muistion tietojen siirto Nokian kännykästä

Tässä viestiketjussa on 4 viestiä.

#1
Kertoisiko joku, miten siirrän Nokian kännykän microSD kortilla olevat tekstiviestit ja muistion tiedot Samsung Galaxy S II:een, sen jälkeen, kun ensin olen siirtänyt microSD kortin Samsungiin? Kiitos.
▼▼ Tässä viestiketjussa on 3 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
SII:sta en tunne, mutta SIII:een onnistui - josko SII:eenkin - siten, että ensiksi Nokialaisesta ohjelmalla (PC-suite) vie tiedot tietsikalle ja sitten Kies-ohjelmalla Samsungiin.. Kies osaa tuoda muistakin puhelimista, mm. Nokia, luettuja tiedostoja... ainakin suuripiirtein! Nimet ja numerot meni oikein, mutta ruhmät jossain määrin menivät sekaisin! Paikallisesa Elisan liikkessä höpöttivät jotain kortinlukijoista! Tokko sellaisella onnistuu...
#3
minulla on samainen ongelma, mutta puhelin josta tiedot pitäisi saada on lumia800, ja tiedot pitäisi siirtää galaxy S3 Luuriin.

Lumia 800 ei ole yhteensopiva PC suiten kanssa, joka tuo ongelman että miten ihmeessä saan siirrettyä yhteystiedot. yritetty on jo monen monta päivää, ja nyt alkaa jo harmittamaan.
#4
http://www.youtube.com/watch?v=c0KjPGOXwRA

Oletko katsonut tämän ohjeen?
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.