*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

Samsung Galaxy s2 ja soittajaryhmät

Tässä viestiketjussa on 2 viestiä.

#1
Nyt viikon kyseisen puhelimen omistaneena olen aivan haltioissani!

Ainoana (toistaiseksi) ongelmana on se, miten saada soittajaryhmille omat soittoäänet. Soittajaryhmät on siis jo perustettu, soittoäänet valittu ja sim-kortilta on siirretty numerot puhelimeen sekä Google-tilille. Olen nyt mielestäni yrittänyt kaikki vaihtoehdot..mutta silti vain pääsoittoääni kuuluu kun kuka tahansa soittaa. Missä vika voisi olla? En vielä toistaiseksi ole kokeillut sitä, että puhelin käyttäisi vain Google-tilin numeroita, koska en osaa kytkeä sim-korttia pois käytöstä. Onnistuuko edes? Onko siellä nyt jotenkin "kahdet" numerot kaikkia (Google ja sim) ettei siksi hogaa..? Auttakaa hölömöä :)

Chii?
▼▼ Tässä viestiketjussa on 1 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
Numerot pitäs muistaakseni olla puhelimen muistissa.

CM 690 II Advanced, i5 2500K, MSI P67A-C43, Scythe Mugen-2 Revision B, XFX Pro550 80+ pronze, CORSAIR DDR3-1600 2*2G CL9 VENGEANCE, Evga gf GTX 570,Samsung 830 SSD 128Gb+ 4.5 teraa, Win 7.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.