*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

S Galaxy S2 multimediaviestit

Tässä viestiketjussa on 2 viestiä.

#1
Olen nyt yrittänyt kaikkeni noiden multimediaviestien suhteen. Ei toimi vieläkään. Itsellä on siis TeleFinland liittymä. Ja normaalit viestit kulkee ja netti pelaa. Yritin tätä linkkiä hyödyntää, mutta eivät olleet täysin samat jutut valikoissa, osa puuttui jne;
link

Joten, osaako kukaan S2:sta omaava/niistä tietävä auttaa? Miehelläni sama luuri, mutta eri liittymä. Hänellä alkoi ohjeiden mukaan toimia :)

Chii?
▼▼ Tässä viestiketjussa on 1 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
Nyt en mene takuuseen olenko oikeassa, mutta eikös TeleFinlandinkin liittymät käytä ns. roamingia niin kuin mm. Saunalahti.

Katsoisin sinuna viestiasetuksia tarkemmin. Eli Viestit -> valikkopainike -> Asetukset. Ja asetuksissa kohdassa "multimediaviestien asetukset" täppä kohtaan "Hae automaattisesti verkkovierailun aikana".
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.