*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

play kauppa

Tässä viestiketjussa on 3 viestiä.

#1
Eli tossa mun galaxy s plus puhelimessa on sellanen ongelma et en saa ladattua mitään tuolta play kaupasta, tai se lataa sitä ja sit ku tuolla ilmoitus palkissa näkyy se lataus prosentit niin se kyllä menee 100% asti mut sen jälkeen ei tapahu mitään, kun normaalistihan sen pitäs ruveta heti asentamaan sitä. Ja sama homma päivitysten kanssa lataa ja sen jälkeen tulee vaan ilmoitus et latausvirhe tai jtn vastaavaa. Niin onko kellään kokemuksia vastaavasta ja löytyykö keltään ratkaisua ongelmaan.
▼▼ Tässä viestiketjussa on 2 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
Terve Teme! Itselläni oli myös sama ongelma pari viikkoa sitten, mutta siihen onneksi toimi tällainen kikka: Mene Asetukset->Sovellukset->Hallitse sovelluksia->Etsi Google Play myymälä ja paina sitä-> Klikkaa "Poista päivitysten asennus" ja klikkaat OK. -> Käynnistä puhelin uudestaan-> mene play-kauppaan. Toivottavasti auttoi! :)
#3
Kiitoksia toi auttoi ongelmaan.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.