1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ongelmia SD-kortin ja varmuuskopioinnin kanssa

Viestiketju Android -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi toope82 13.02.2013.

Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.
  1. toope82

    toope82 Member

    Liittynyt:
    13.02.2013
    Viestejä:
    1
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Kokeilin eilen siirtää erään ladatun sovelluksen puhelimen muistista SD-kortille. Kaikki meni muuten hyvin, mutta siirron jälkeen sovellus ei enää toiminut ja loppujen lopuksi puhelin jumittui ihan täysin. Poistin koko sovelluksen ja yritin ladata sen uudelleen, mutta sain vain virheilmoituksen, jossa kerrottiin että asentaminen USB-muistiin tai SD-kortille ei onnistunut.

    Tänään sitten päätin kokeilla irrottaa SD-kortin. Poistin sen asetusten kautta käytöstä, irrotin ja laitoin takaisin. Yritin ottaa sen uudelleen käyttöön, mutta se kohta on valikossa mustana ja alla teksti: Asenna SD-kortti. Se on kyllä puhelimessa täysin oikein paikallaan, mutta jostain syystä puhelin ei tunnista sitä. Minulla ei ole muistikortinlukijaa, ei puhelinta, jolla voisin testata onko SD-kortti viallinen eikä toista SD-korttia jota voisin testata puhelimessani. Huoh.

    Mikä avuksi?

    Ja jotta kaikki ei menisi liian helpoksi, tuli eteen myös toinen ongelma. Ajattelin ottaa puhelimestani varmuuskopion Kiesin kautta ja asentaa samalla uuden päivityksen. Ajattelin josko päivitys auttaisi tuohon muistikorttiongelmaankin. Jostain syystä varmuuskopiontikaan ei kuitenkaan onnistu, vaan joka kerta tulee ruutuun tälläinen virheilmoitus: "Tietojen varmuuskopiointia ei voi jatkaa odottamattoman virheen vuoksi. Yhdistä laite ja yritä varmuuskopioida uudelleen". No olen irrottanut ja yhdistänyt laitetta moneen kertaan ja yrittänyt uudelleen, mutta sama virheilmoitus tulee joka kerta.

    Ei kyllä jaksais.. Just eilen meni tabletista näyttö ja autoakin kolhaistiin. Varsinainen epäonnenpäivä.

    Edit. Kyseessä on muuten Samsung Galaxy S II
     
    Viimeksi muokattu: 13.02.2013
  2.  
Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.

Jaa tämä sivu