*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

Navigointi Samsungilla

Tässä viestiketjussa on 4 viestiä.

#1
Minulla on kokemuksia autonavigoinnista. Nyt haluaisin navigoida kävellessä sekä Suomessa että jonkin verran myös ulkomailla (eurooppa).
Olen lukenut, että Samsungin puhelimeen on tullut Googlen kartat, jolloin sillä voisi navigoida. Kysyisin nyt teiltä seuraavia asioita:
1. Ilmeisesti navigointi tarkoittaa sitä, että puhelimeen tulee reitti, mutta se ei anna ääniopastusta kuten autonavigaattori
2. Tarkoittaako GPS-navigointi tässä yhteydessä sitä, että puhelimella pitää olla jatkuva yhteys internettiin navigoidessa. Millainen data-paketti tähän tarvitaan.
3. Ilmeisesti ulkomailla ei voi navigoida näin, koska se tullee varsin kalliiksi.
Voiko kartat esim. Berliini ladata etukäteen puhelimeen ja käyttää sitten niitä.
Jos kartat voi ladata etukäteen, tarvitaanko siihen jokin erillinen ohjelma (mitä maksaa)

Tässä tuli nyt varsin paljon asiaa ja kysymyksiä. Toivoisin kuitenkin selventäviä vastauksia kysymyksiini.
▼▼ Tässä viestiketjussa on 3 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
1. on suomeksi puhuttu navigointi opastus, ainakin uudemmissa sampan luureissa luultavasti se on päivitetty vanhempiinkin.

2. jos käyttää google mapsia niin pitää olla kokoajan datayhteys.

3 ainakaan google mapsin navigointi ei anna ladata karttoa valmiiksi, google play kaupasta löytyy tomtom ja navigon ainakin maksullisista ja niiden avulla saa kartat luuriin eikä tarvitse data yhteyttä kun ne on kertalleen ladattu, tosin edellä mainitut maksaa yli 50e euroopan kartoilla. en ole varma onko ilmaisia vastaavia ohjelmia mitkä antaisi ladata kartat valmiiksi mutta uskoisin että joku löytyy.
#3
3. Google maps antaa ladata karttoja etukäteen.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.