*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

O: Toimivia/viallisia/rikkinäisiä tai muuten vain halpoja elektroniikka tavaroita!

Tämä keskustelualue sisältää yksityisten käyttäjiemme jättämiä ilmoituksia. Huom! Ei sähköpostiosoitteita tai muita yhteystietoja julkisiin viesteihin.

Huom! AfterDawn toimii ainoastaan kauppapaikan palveluntarjoajana. Itse kauppa tapahtuu ostajan ja myyjän välillä. Tutustu esim. Kuluttajaviraston infopakettiin kirpputorikaupasta.

#1
Elikkäs homman tarkoitus olisi saada tylsille lomapäiville jotain tekemistä. Käytännössä kaikki pienelektroniikka ja vähän isompikin kelpaa. Kuitenkin parasta olisi että tavara olisi rikkinäinen/viallinen tai tai muuten vain halpa, että voisi sen sitten korjata tai ehostaa. Tarkoitus olisi itselle saada jonkunlainen läppäri sekä miniläppäri/tabletti rakennettua ja mahdollisesti joku hieman erikoisempikin rakennelma kuluneesta läppäristä tehdä. Homma on kuitenkin teistä ja teidän roimuista kiinni :)

Lähes mitä tahansa kannattaa ehdottaa mutta pääasiassa haussa on läppärit, kännykät, pelikonsolit sekä käsikonsolit. Myös tabletit ja soittimet ym. kelpaa.

Eli ei muuta kuin tarjoamaan rikkinäisiä/viallisia tai muuten vain tarpeettomia elektroniikka tavaroita. Olisi hyvä jos jotain ehdottaessasi kertoisit ainakin osan näistä:

- Ikä (Suunnilleen jos tarkkaa päivää ei ole tiedossa)
- Mitä tarvikkeita tulee mukaan (Laturit, alkuperäiset pakkaukset jne.)
- Mitä tavaralle on käynyt ja miksi on siinä kunnossa kuin on
- Hinta paljon tavarasta pitäisi maksaa

Osan tavaroista korjaan omaan käyttöön/tutuille, osan myyn eteenpäin. Tarkoitus näillä ei oikeastaan rahaa ole tehdä vaan vain saada mahdollisimman halvalla rakennettua jotain mielenkiintoista.
▼▼ Tässä viestiketjussa on 16 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
Keneltäkään ei löydy mitään? :/
#3
Onhan tossa tarpeettomia, kylläkin täysin toimivia laitteita mitä pitäis saada myytyä että saa uutta tilalle.
Jos mikään näistä kiinnostaa:

-Xbox 360 S 250GB
-Mac Mini
-Asus Transformer TF101

Ja jos tarvitsee niin keskusmuistia löytyis 20 kampaa. (2GB DDR2 800MHz).
#4
Tarjotkaa lisää vaan!
#5
Kiinnostaisko 3 kpl VHS-nauhuria(yksi toimii, muista ei tietoa) + n. 100kpl nauhoja(voi olla enemmänkin) + rikkinäinen Pioneer SA-410 audiovahvistin + 21" Iiyama kuvaputkinäyttö(luultavasti ehjä).
Ei maksa mitään, mutta vietävä kaikki tai ei mitään.
#6
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Potifar:
Kiinnostaisko 3 kpl VHS-nauhuria(yksi toimii, muista ei tietoa) + n. 100kpl nauhoja(voi olla enemmänkin) + rikkinäinen Pioneer SA-410 audiovahvistin + 21" Iiyama kuvaputkinäyttö(luultavasti ehjä).
Ei maksa mitään, mutta vietävä kaikki tai ei mitään.
Ei valitettavasti tuollaisille tarvetta. Löytyy jo yksi VHS Nauhuri pahan päivän varalle :D
#7
Sony Discman D-151 kannettava CD-soitin.

Pienikokoinen Finly BBC-112 "maailmanradio. FM, AM ja 8 SW-aluetta. Digitaalinen näyttö, ei kuitenkaan vaihelukittu oskillaattori.
#8
Löytyykös joltain viellä jotain?

Halvalle televisiolle olisi tarvetta kun vanha putki töllö pitää niin kovaa ääntä ettei enää pysty sitä katsomaan. Koolla ei ole väliä vaan hinnalla :)
#9
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Ibanez90:
Löytyykös joltain viellä jotain?

Halvalle televisiolle olisi tarvetta kun vanha putki töllö pitää niin kovaa ääntä ettei enää pysty sitä katsomaan. Koolla ei ole väliä vaan hinnalla :)
32" LG Full HD TV. Paljonko tarjoat?

Specs: Intel Core i5-2320 CPU @ 3.00Ghz, RAM 6GB, Nvidia GeForce GT 545 (4GB), 1500gb HDD , Windows7 Home premium 64-bit
#10
miro73 Suljettu viallisen sähköpostiosoitteen vuoksi
olis 3kpl digi bokseja philips pc muistikampoja ddr2 800 2g kertaa 2 kovalevy 250g kaikki nämä 50e
#11
Tarjotkaas taas!
#12
Avopuolisol ois MSI:n läppäri (noin 4-5 vuotta vanha, en oo nyt kotona joten en sen enempää muista koneesta kun tosiaan ei oma) ja siin ois ruutu projekti. Eli helvetin iso cracki keskellä ruutua eli jos ruudun vaihto kiinnostaa niin voin tarkistaa haluaisko puoliso myydä pois..?
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 5.4.2012 @ 19:42
#13
Mirotus73 Suljettu viallisen sähköpostiosoitteen vuoksi
2vuotta vanha läppäri ilman kovalevyä tarjoa laita yviestiä
#14
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Mirotus73:
2vuotta vanha läppäri ilman kovalevyä tarjoa laita yviestiä

Kerro nyt kuitenkin vähän tarkemmat tiedot tuosta läppäristä.

Keskustelualueen säännöt - Myyntialueen säännöt
Otsikon tulee kuvata tarkasti ja selkeästi ongelmaasi.
Tehdessäsi kysymystä, älä tee sitä itsellesi, vaan AD:n lukijoille. Mahdollisimman selkesti ongelmaan liittyvä kuvaus ja kaikki siihen liittyvät osat ja asiat kannattaa ilmoittaa myös. Selkeä hyvin ymmärrettävä kysymys tuo selkeitä ratkaisuehdotuksia ongelmaan.
#15
Mulla olisi aito PS3 -kahva, joka on rikki. On lohjennut tatin liepeiltä ja oikean puolimmainen tatti meni rikki änäriä pelatessa. Myös tatin ns. hattu (pehmuste) puuttuu. Myydään varaosiksi tai jos on näppärä käsistään niin kait tuon saisi korjattuakin? Muuten ohjain pelaa hyvin, menee päälle ja kaikki napit skulaa (paitsi oikean puolimmainen tatti). Hintaa olisi 10€ + 5€ pk:t.

Kiinnostaisiko mahdollisesti?
#16
Mirotus73 Suljettu viallisen sähköpostiosoitteen vuoksi
olis 3kpl philips dixiboxia toimii 10ekpl..conax kortin lukijalla. kaks toimivaa läppäriä win vista 40e kpl 2,7ghz prossu+siili 5e läppärin kovo 60g ide 10e kannettavan poltto asema 15e
yamaha viritn vahvistin 1000w 25e nokia puh 5vuotta vanhoja 5e kpl 8kpl 5,1kaijutin järjestelmä pc,lle hyvä äänen toisto 25e ps2 ilman ohjainta 15e blu-ray asema+50kpl levyjä pc,lle 40e pöytä pc peli ja nettikäyttöö ei pyöritä uusimpiä pelejä+näyttö 150e
nämä kaikki 450e tai yksitelleen voin maksaa postit
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 24.5.2012 @ 21:27
#17
Micce73 Tunnus suljettu
olis fujitsu siemens c series.muiatia 1g win vista avast viirustorjunta nero 8 kadotin virtapiuhan eli ilman piuhaa 40e maksan postit.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.