*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

sony walkman mp3

Tässä viestiketjussa on 2 viestiä.

#1
Moro !!
Ammatti apua tarvittais !!!
Tytöllä walman mp3 soitin tyyppiä NV-E015 nyt on jostaisn syystä jotain päin piiip....
kun kaikki musa on hävinnyt ja kun yritän laittaa uudestaan musaa se ikäänkuin menisi sinne mutta kun pitäisi kuunnella tulee teksti NO DATA. Kun yhdistän sen koneeseen on siellä vain yksi kansio jossa teksti NWWM mutta sisällä ei mitään. voisko joku ammatti-ihminen auttaa !!!

terveisin Jamreero
▼▼ Tässä viestiketjussa on 1 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
Hmm, sori että kesti tämä avun saanti. Näyttäisi siltä että sieltä on mennyt muisti tyhjäksi, tai sitten joku on putsannut soittimen muistin vähän turhankin rankalla kädellä ja laitteen toiminnan kannalta olennaiset kansiot ovat kadonneet. Jos koneessa on reset-nappula, kannattaa kokeilla sen painamista. Resetointi tietääkseni palauttaa koneeseen tehdasasetukset, mutta en tiedä palauttaako se myös muistin kansiorakennetta.

Oma soittimeni, NWZ-E464 sisältää varsin yksinkertaisen kansiorakenteen:

- MUSIC (MP3-tiedostot tänne)
- VIDEO (videotiedostot tänne, jos kyseessä on näytöllinen soitin)
- PODCASTS (itsestäänselvää, kuten yllä)
- RECORD (sanelimen tallentamat tiedostot, jos laitteessa on sanelin ja mikrofoni)

Oletan että kansioiden nimien pitää olla isolla kirjoitettuja, ja että soitin osaa oikeasti lukea tiedostot ja muodostaa tiedostokirjaston vain, jos ne ovat oikeissa hakemistoissaan. Jos näitä ei omassa laitteessasi enää ole, kytke laite tietokoneeseen, kokeile luoda kyseiset kansiot ja siirtää tiedostot niihin. Homman toimivuudesta ei ole takeita, kun en ole tuota itse kokeillut, mutta maalaisjärjellä ajatellen sen pitäisi toimia.

Samsung NP370R5E-S08SE | Intel Core i5 3210M @ 2,5GHz | Intel HM76 | 8GB DDR3 1600MHz | Seagate ST1000LM024 HN-M101MBB 1TB 5400 RPM | ATI AMD Radeon HD 8750M 1024MB/Intel HD Graphics 4000 @ 1366x768x32 | Windows 8 64-bit
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.