1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ongelma kappaleiden poistossa. kappaleet kirjoitus suojattu

Viestiketju MP3-soittimet -osiossa. Ketjun avasi arthurien 05.05.2012.

  1. arthurien

    arthurien Member

    Liittynyt:
    05.05.2012
    Viestejä:
    2
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Elikäs oon joskus lisänny ruotsin kappaleita mp3 soittimeen, ja nyt en saa niitä poistettua kirjoitus suojausten takia?! En todellakaan halua että ne jäis sinne pyörimään ja viemään tilaa =D

    mp3 soitin on WALKMAN NWZ-B163F

    "Tiedostoon 01_Text 1 Mina nara och kara on vain lukuoikeudet. Haluatko varmasti poistaa sen pysyvästi?"

    painan kyllä yms.

    "Kohdetta 01_Text 1 Mina nara och kara ei voi poistaa. Tallennusväline on kirjoitussuojattu. Poista kirjoitussuojaus ja yritä uudelleen."
     
  2.  
  3. arthurien

    arthurien Member

    Liittynyt:
    05.05.2012
    Viestejä:
    2
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Löysin ratkaisun ongelmaan, olin ehkä vähän hölmö kun en tätä heti keksiny, mutta formatoin mp3 soittimen sen omista asetuksista ;P
     
  4. xbkrypt0n

    xbkrypt0n Active member

    Liittynyt:
    16.06.2010
    Viestejä:
    3,154
    Kiitokset:
    120
    Pisteet:
    73
    Yleensä tarkoittaa sitä, että soittimen massamuisti on viallinen. Kannattaa tarkistaa soittimen muistin eheys esimerkiksi h2testw -ohjelmistolla.

    http://www.heise.de/ct/c-t-Systeminfo-473388.html
    ftp://ftp.heise.de/pub/ct/ctsi/h2testw_1.4.zip

    EDIT:
    Jos tuo ohjelmisto ilmoittaa, että siinä jotain vikaa on, niin älä hätäänny. Tee testi loppuun jos se vaan menee loppuun asti, kirjoita ylös missä kohtaa vika ensimmäisen kerran esiintyy ja minkä kokoisesta alueesta on kyse. Sitten alusta MP3-soitin ja tee testi uudelleen, mutta määritä testin koko vain toimivan alueen kokoiseksi ennen virhettä. Jos kaikki on ok, mene oma tietokone kautta muistiin ja nimeä h2w.1/tms. tiedosto uudestaan vaikka OK.OK -tiedostoksi. Palaa h2testw ohjelmaan ja refresh.

    Sitten tee testi uudelleen, mutta kirjoita kooksi huonon alueen kokoinen alue, sitten testi uudestaan ja jos osuit huonoon muistialueeseen, käy nimeämässä h2w.1/tms. tiedosto uudelleen HUONO.HUONO -tiedostoksi, sitten taas h2testw ja testi loppuun kunnes sinulla on siellä soittimen muistissa huono ja hyvä muistialue erillisissä tiedostoissa. Tämän jälkeen voit poistaa OK-tiedostot ja jättää HUONO-tiedostot muistiin. Näin rikkinäinen muisti on varattu HUONO-tiedostoihin etkä vahingossa mene kirjoittamaan siihen musiikkitiedostoja. Tällä tavalla voi "pelastaa" soittimen jonka muistipiiri on osittain mennyt rikki, jos sitä takuuseen ei voi pistää.
     
    Viimeksi muokattu: 05.05.2012

Jaa tämä sivu