1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Surface Pro 2:sta hätätilassa videoeditointiin?

Viestiketju Kannettavat tietokoneet -osiossa. Ketjun avasi sakuliini 19.02.2014.

  1. sakuliini

    sakuliini Newbie

    Liittynyt:
    29.10.2013
    Viestejä:
    5
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Moro!

    Harkitsin tässä uuden koneen hommaamista, pitkälti tablettimuotoista hakusessa. Tuo Surface Pro 2 pisti silmään, sillä siinähän on ihan "oikea" prosessori. Tällä hetkellä käytössä olevassa MacBook Airissa on dual 1,7GHz, ja se pyörittää premieren yhdellä esikatseluikkunalla ja alhaisilla esikatseluasetuksilla kiitettävästi. Se olisi tarkoituksena saada ulos uudesta koneestakin, sillä Macistä joudun kohtapuoliin luopumaan.

    Tuottaisiko tuon näytön koko suuria ongelmia "hätätilaeditoinnissa." Eli käytännössä pitäisi korkeintaan puolisen tuntia FullHD@50p saada aikajanalle, ei tarvitsisi efektejä. Siinä myös se, että riittääkö prosessorin tehot? Sen lisäksi Photoshoppia tulisi sitten käytettyä useamminkin, ei tietenkään yhtä aikaa.

    Tarkoituksena olisi myös hankkia TypeCover 2 kaveriksi.

    Onko tehoissa suurta eroa vastaavaan Lenovon IdeaPad Yoga 2 Pro -koneeseen? Siinä on isompi näyttö, joka helpottaisi näissä graafisissa jutuissa, ja onhan se rutkasti tarkempikin. Käytännössä kuitenkin arveluttaa sen sopivuus pääkäyttötarkoitukseen, eli koneen pitää oikeasti olla helposti mukaan otettava, aivan kuten Surface Pro 2.

    Tästä on hyvä aloittaa!

    PS. Kyseessä siis tuo 256Gb:n malli.
     
    Viimeksi muokattu: 19.02.2014
  2.  
  3. VAIO98

    VAIO98 Member

    Liittynyt:
    13.05.2013
    Viestejä:
    73
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    18
    Kannattaa tuo Surface 2 ostaa. Sen pitäis pyörittää hyvin editointi ohjelmia. Ja tuo i5 ylikellottaa itsensä automaattisesti 1,9 ghz --> 2,6 ghz:iin kun tehoja tarvitaan.
     
  4. R4ndom1

    R4ndom1 Regular member

    Liittynyt:
    06.06.2013
    Viestejä:
    588
    Kiitokset:
    52
    Pisteet:
    38
    Itse ottaisin(jos editoisin kuvia) mieluummin tuon IdeaPad Yoga 2 Pron, koska näyttö on isompi, sekä huomattavasti tarkempi.
     

Jaa tämä sivu