*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

Minecraftiin kirjautuminen ei onnistu sekä muita ongelmia maailman kanssa

Tässä viestiketjussa on 7 viestiä.

#1
Eli olen ostanut ja asentanut Minecraftin koneelleni, ja minulla on tunnukset Minecraftiin. Kun käynnistän pelin, ja yritän kirjautua tunnuksillani (salasana ON oikein), se sanoo vaan "Login failed". En tiedä mistä johtuu, ja olen tehnyt useamman tilin kirjoitusvirheiden varalta, mutta kirjautuminen ei vain onnistu.
Ja kun sitten alan pelata Offlinessa, peli toimisi muuten hyvin, mutta mikään, mikä ei ole valaistu soihdulla tai laavalla ei yksinkertaisesti näy. Näen siis maan alla olevat laavaverkostot, mutta mitään muuta en. Uuden maailman luominen ei muuta asiaa. Sama juttu oli kun ensin kokeilin Minecraftin sivuilla ilmaista demoa, mutta luulin että siinä demossa on vaan joku virhe. Teksti valikoissa on todella vaikeaa lukea, joka-ikisestä kirjaimesta puuttuu pikseleitä.
Olen poistanut Minen ja asentanut uudestaan, oon yrittänyt muuttaa sen asetuksia mutta mikään ei tee muutosta. Java on päivitetty. Ensin luulin että johtuisi näytönohjaimesta (koska on ollu ongelmia myös simssin kanssa) mutta mistä helvetistä se kirjautuminen muka sitten johtuisi? Olen asentanut pöytäkoneellemme ja serkkuni koneelle samaisen pelin, mutta kummassakaan kirjautuminen ei toimi. Pöytäkoneessa peli toimisi Offlinessa normaalisti, on vaan niin hemmetin hidas ettei Erkkikään jaksais.
Apua? Oonko tehnyt jotain väärin kirjautumisessa?
Ja anteeks oon laittanu tän väärään keskustelualueeseen :D
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 16.1.2013 @ 15:56
▼▼ Tässä viestiketjussa on 6 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
Oletko vielä ottanut yhteyttä Mojang:n tukeen? Jos kerran et pääse tunnuksillasi loggautumaan sisään, kai se olisi eka paikka yrittää ratkoa asiaa.

Katso myös tämä:

http://help.mojang.com/customer/portal/...forgot-password

Niin ja selvennyksenä kun puhut jotain usean Minecraft-tilin luonnista, niin luonnollisesti sinun pitää loggautua Minecraftiin sillä tunnuksella jolle Minecraftisi ostettiin.

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 20.1.2013 @ 23:54
#3
Kiitos tosi paljon, vaihdoin salasanan ja nyt pääsen kirjautumaan, kiitos vielä kerran :)

En ole ottanut yhteyttä Mojangiin.

Pääsen nyt siis kirjautumaan mutta peli on vielä paskana. Pitää vaikka pyytää serkkuani katsomaan olisiko näytönohjaimessa jotain vikaa.
#4
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Shortsikatti:
Kiitos tosi paljon, vaihdoin salasanan ja nyt pääsen kirjautumaan, kiitos vielä kerran :)

En ole ottanut yhteyttä Mojangiin.

Pääsen nyt siis kirjautumaan mutta peli on vielä paskana. Pitää vaikka pyytää serkkuani katsomaan olisiko näytönohjaimessa jotain vikaa.
1. poista java, ja asenna se uudestaan.
jos ongelmat jatkuvat
2. poista näytönohjaimen ajurit ja asenna ne uudestaan.
3.jos käytät nodusta tai optifineä yms modeja, koitas poistaa ne
ja koetas ottaa advanced opengl mikäolikaan minen asetuksista pois päältä.

ja jos saat toimimaan, tuus viikonloppuna mun servulle :) IP:puukuokkacraft.zapto.org

1. kone AMD FX8320 4.5ghz . Radeon HD 7950 3gb + Geforce 7600GT 256mb. 8gb ddr3 1600 . Gigabyte 990FXA-UD3 . Corsair TX 650w . 24kiinalittu+21nokianputki+19halppisputki (KOLME NÄYTTÖÄ!)
2.kone AMD Phenom 2 955 4ghz . Radeon 6870 . XFX 450w . 8gb ddr3 1600 . Asus M5A78L-M . 20 SamTronputki
vääntävämpi siqu ku niil wannabeil jokka tunkee hiirimatotkin mukaan :)
#5
Serkkuni teki nyt jonkun päivityksen Javaan, mutta ei toimi vieläkään. Nyt ruvettiin sen kanssa miettimään, että kun pöytäkoneessamme on 32-bittinen Java, ja Mine toimisi siinä (on vaan HELEVETIN HIDAS) ja mun läppärissä on 64-bittinen, niin pitääkö tähänkin koneeseen laittaa 32-bittinen että toimisi?

Ja jos nyt laittaisin sen 32-bittisen Javan ja Minecraft ei edelleen toimisi, serkku ei kuulemma rupeais mistään hinnasta poistamaan näytönohjaimen ajureita ja kun ite en osaa nii sitten saa varmaan jäädä Minen pelailu sikseen ennen kun pääsee edes aloittamaan.

Kaipaan siis nyt lisää apua kun ei itsellä ole aavistustakaan miten saisin VIIMEIN Minen toimimaan.

NIIN ja vielä että kun päivitettiin java, pitääkö 2 jotain vanhempaa javaa poistaa alta pois? Mun mielestä joutaisi poistaa mutta serkkuni epäilee.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 8.2.2013 @ 22:26
#6
Kaikki vanhat javat pois, turhaan vaan kuluttaa levytilaa.

Paras toki olisi jos javasta pääsisi eroon kokonaan. Mutta kun silläkin p*skeella tehdään ohjelmia niin minkäs teet.

Kotikone: MSI Z77A-G43, Intel Core i3 2100, A-Data 1x4gb&1x2gb (6gb),Asus (nvidia) geforce gts450 arctic accelero s1 plus jäähyllä,Asuksen DVD kärytin,Bequiet 500w,Aerocool Strike X One + 1 lisätuuletin, Samsung 830 64gb SSD, seagate barracuda 7200.9 250gb,UV:n väriset neonvalot,TL-WN751ND WLAN kortti, win 7 64bit
Työkone: abit kn9, amd athlon64 x2 5200+ am2 @ 3.1ghz &macho hr02,1,5gb,radeon x1950xt 512mb PCI-E, FSP400-60THN-P 400w,2x80gb western digitalia raidissa 160gb ide ja sata levyt,buffalo wli2 pci g54s, LG:n polttava cd/dvd rw asema,soundblaster live24, jokumikälie kotelo, Win7 32bit
#7
Poistin vanhat javat, asensin uuden 64-bittisen, mutta ei mitään eroa. Apua?
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.