*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

Asus Eee pc taustakuva

Tässä viestiketjussa on 5 viestiä.

#1
Onnistuuko Asus Eee pc 1025c:ssä taustakuvan vaihto? Käyttöjärjestelmänä Windows 7. Perinteisiltä paikoilta ei löydy taustakuvaan liittyvää valikkoa tms.
▼▼ Tässä viestiketjussa on 4 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
Yritetäänpäs, etsit jostain kuvan jonka haluat taustakuvaksi, netistä onnistuu ihan kuvan päällä kun klikkaa oikeata ja aseta tasutakuvaksi (Mozilla firefox selaimella ainakin), omalta tietokoneelta haet sen kuvan ja klikkaat sen isoksi, jonka jälkeen oikeata nappia ja aseta taustakuvaksi.

Toivottavasti oli apua. :)
#3
Onko koneessa Win 7 Starter? Siihen ei nimittäin pysty vaihtamaan taustaa, ellei sitten jollain ohjelmalla onnistu.

Krijinaten jräejsyts on ylairovsttetua - mutta välimerkkien, isojen alkukirjaimien ja välilyöntien oikea käyttö lisää halukkuutta vastata viestiin.
#4
#5
Kiitos kaikille. Vingerin linkki auttoi, kun vain etsi netistä oikean ohjelman. Linkissä ollut latauslinkki ei antanut oikeata ohjelmaa.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.