1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

satunnainen no signal ongelma

Viestiketju Tietokoneen näytöt -osiossa. Ketjun avasi tombatlb 10.09.2009.

Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.
  1. tombatlb

    tombatlb Member

    Liittynyt:
    29.07.2009
    Viestejä:
    6
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Oon katellu keskusteluja näistä no signal ongelmista, joita tuntuu olevan moneen lähtöön, mutta ihan vastaavanlaista keikkaa ei oo tullut vastaan joten toivottavasti täältä löytyis joku tietoviisas joka vois paikallistaa ongelman.

    Eli ongelma ilmenee kun kone käynnistetään sen ollessa sammutettuna jolloin n. 75% käynnistyksistä päätyy No Signal viestiin. Vehje starttaa oletettavasti muuten normaalisti koska tuulettimet pyörähtää päälle ja kaiuttimista kuuluu myös windowsin tervetuloa soundit. Kummalliseksi homman tekee ne 25% jolloin ongelmaa ei ilmene. Myös epäonnistuneen käynnistyksen jälkeen reset-nappulaa painamalla näyttö saadaan poikkeukseta mukaan ja mitään ongelmia ei ole.

    Voiko vika olla asetuksissa vai mahtaako jokin osa olla rikki??

    Kone on vain kuukauden vanha ja tilattu komponenteista koottuna. Aluksi ongelmaa ei ollut mutta se ilmeni n. pari viikkoa sitten. Kokoonpano: phenom2 940, ECS A780GM ultra, 4gb RAM, windows 7rc, Club 3d HD4850 ja Benq G2220HD liitettynä DVI-kaapelilla näyttiksen porttiin. Piuha tuntuu toimivan koska muuten ilmoitus olisi cable not connected.

    Kiitos jo etukäteen osallistujille!
     
  2.  
Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.

Jaa tämä sivu