1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

VPN

Viestiketju WLAN ja lähiverkot -osiossa. Ketjun avasi markus228 12.01.2012.

  1. markus228

    markus228 Member

    Liittynyt:
    12.01.2012
    Viestejä:
    1
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Olen ulkosuomalainen ja käytän aika ahkerasti VPN-palveluja, pääasiassa ruotsalaisia, päästäkseni eri maiden "vain sisämaan käyttöön"-sivuille, esim. Suomessa Ylen ohjelmat, englannissa BBC:n iPlayer, USA:ssa Netflix ym.

    Suomesta en ole julkisesti saatavilla olevaa VPN-palvelua löytänyt. Olisiko kysyntää? Käytän tällä hetkellä pääasiassa ruotsalaista privatvpn.se-palvelua, joka näyttäisi hinta-laatusuhteeltaan olevan parhaiden joukossa (olen kokeillut m.m. StrongVPN:ää, Anoninea, Ipredatoria ja paria-kolmea muuta, en nyt muista nimiä). PrivatVPN:llä on palvelimet Ruotsissa, Isossa-Britanniassa, USA:ssa, Saksassa, Ranskassa, Hollannissa ja Sveitsissä, ja haluamansa palvelimen voi valita näppärästi PrivatVPN:n ohjelmalla, jonka kautta yhteys otetaan. Nopeudet eivät näytä kärsivän (10/2 ADSL), ohjelman voi säätää automaattisesti sulkemaan esim. torrent-ohjelman jos yhteys katkeaa ja haluamansa palvelimen voi valita joka yhteydenottokerralla näppärästi PrivatVPN:n ohjelman kautta (toisin kuin esim. StrongVPN:llä).

    Kysyin, voisiko PrivatVPN laittaa Suomeen VPN-palvelimen ja sain tietää, että jos kysyntää olisi 40-80:n hengen verran niin voisi. Tällä hetkellä palvelu maksaa 49 SEK eli n. 5,70 € / kk tai 129 SEK eli n. 15 € / 3 kk tai 449 SEK eli n. 53 € / 12 kk, mikä minusta on kilpailukykyinen hinta.

    Joten jos olisit kiinnostunut ko. palvelusta, laita viestiä PrivatVPN:lle:
    support [at] privatvpn [piste] se

    Kerro olevasi Suomesta ja haluavasi suomeen VPN-palvelimen. Viestin voi kirjoittaa englanniksi.

    Olisi hienoa saada VPN-palvelin Suomeen, voisi seurata Yleä yms. ulkomailta käsin. PrivatVPN:ää nyt suosittelen lähinnä siksi, koska itse satun pitämään siitä eniten :) Muuten ei ole minkäänlaisia bisneksiä tai muita yhteyksiä sinnepäin.

    PrivatVPN ei tallenna mitään lokitietoja, joten surffailemaan pääsee varsin anonyymisti. Maksutiedot tallentuvat, mutta niitä ei voi yhdistää mihinkään IP-osoitteeseen, joten niidenkään kautta ei voi nähdä muuta kuin sen, että tämänniminen kaveri on tilannut palvelun, kuitenkaan ilman, että voisi tietää, mitä kaveri palvelulla on tehnyt.
     
  2.  
  3. roimando

    roimando Member

    Liittynyt:
    23.03.2009
    Viestejä:
    3
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Suomesta taitaa löytyä yksi. Jollain muulla tarjoajalla oli kanssa suomi servu mutta en nyt muista mikä se oli.
     
  4. petri0

    petri0 Member

    Liittynyt:
    22.06.2012
    Viestejä:
    1
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Tulihan laitettua kirje privatvpn saa nähä jos se auttaa. Ruotsalaiset on kummallisia siitä ettei ne välitä paskaakaan suomalaisista Suomessa tai Ruotsissa, ei edes asiakkaana. Juuri tällainen palvelu varmasti myisi koska siinä maassa on meitä paljon seka geografinen läheisyys nostaa arvoa esim. tv-ohjelmien seuraamiseen.
     

Jaa tämä sivu