1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Thomson TCM 471 pätkii

Viestiketju WLAN ja lähiverkot -osiossa. Ketjun avasi fogaz 15.02.2014.

Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.
  1. fogaz

    fogaz Member

    Liittynyt:
    23.10.2007
    Viestejä:
    22
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Eli ongelmana otsikossa mainittu kaapelimodeemi, joka tuli mukana DNA Welho Überkaista 50Mb:n mukana. Toimii muuten hienosti, mutta noin 15-30min välein yhteys katkeaa muutamaksi sekunniksi. Normaalissa nettiselailussa tämä ei haittaa, konsolilla pelatessa hyvinkin ärsyttävää.

    Täällä oli keskustelua samasta ongelmasta: http://keskustelu.afterdawn.com/thread_view.cfm/579742 , tosin eri Thomsonin modeemille. Lopputuloksena tuossa ketjussa todettiin että modeemi pitää laittaa siltaavaan tilaan, jolloin ongelma häviää. Itsellä vain on ongelmana se kun menee configurointisivulle (http://192.168.100.1/), sieltä ei voi muokata mitään asetusta, ainoastaan seurata statseja.

    Eli onko kukaan törmännyt vastaavaan ongelmaan ja onko tähän mitään kiertokeinoa millä tuon laitteen saisi toimimaan? Dna:n asiakaspalvelusta ehdotettiin ottamaan modeemi kainaloon ja menemään lähimpään Dna-kauppaan jossa tilalle vaihdetaan Cisco:n modeemi, mutta välimatkaa lähimpään Dna-kauppaan on 70km niin en kovin hätäisesti sinne viitsisi lähteä (eikä viikonloppuna ole aukikaan)...
     
    Viimeksi muokattu: 15.02.2014
  2.  
Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.

Jaa tämä sivu