1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Turtle Beach PX21 Ongelma/huoli/kysymys

Viestiketju PS3 -osiossa. Ketjun avasi Jommi65 20.10.2011.

  1. Jommi65

    Jommi65 Member

    Liittynyt:
    20.07.2011
    Viestejä:
    43
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Ostin tos just eilen kyseiset kuulokkeet ja on toiminut hyvin, mutta yksi asia jäi vaivaamaan. Käytän kyseisiä kuulokkeita ps3:sella ja olin pelaamassa Black Opsia sit huomasin ku laitoin Kaikki volumet nollaan ni rupes "surisemaan". Kyselin muualta ja kaikki väittivät, että niillä ei surise.
    Sit toinen asia mikä huolettaa on se kun kattelin Youtubesta videoita yms. Kyseisistä kuulokkeista, niin 80% kommenteista sano et noista kuulokkeista lakkaa vasemmalta puolelta äänten kuuluminen ja ne sano et se tapahtu alle 2kk käytöllä vaikka käyttivät asiallisesti niitä. Haluisin tietää teidän omia kokemuksia tai mitä tiedätte noista kuulokkeista. Tosiaan ostin ihan uutena Gigantista ja makso 109€.
    Ja sit se vielä kun laitoin kaikki asetukset mielestäni oikein, ni jos vasemmalta kuuluu pelissä jotain ääniä esim. ampumista niin se kuulu kummaltakin puolelta, oisko mitenkään mahollista et vasemmalta tulevat äänet tulisi sieltä vasemmalta ja sit oikealta päin tulisivat oikealta


    Tossa on vielä linkki kuulokkeisiin: http://www.gigantti.fi/product/tiet...RFPX21/turtle-beach-ear-force-px21-kuulokkeet

    Kiitos tuleville vastaajille! :))
     
  2.  
  3. arv1fin

    arv1fin Guest

    Jos asetukset ovat kohdallaan, ei tuo normaalilta kuulosta. Käy gigantissa, joko vaihtoon tai takuuhommiin. Eikös siellä ole peräti se 30 päivän tyytyväisyystakuu jos kuvaamasi "oireet" ovatkin sitten ominaisuuksia eikä vikoja.
    Itselläni ei kokemusta noista luureista ole.
     
  4. Jommi65

    Jommi65 Member

    Liittynyt:
    20.07.2011
    Viestejä:
    43
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    En sitten tiedä onko siellä palautus/vaihto oikeus jos se sittenkin on vain ominaisuus.
    Tosiaan sain kahden vuoden tehdastakuun. Kiitos kuitenkin nopeasta vastauksesta. :))
     

Jaa tämä sivu