PlayStation 3:n suojaus murrettu

Viestiketju PS3 -osiossa. Ketjun avasi Demistry 26.01.2010.

  1. Demistry

    Demistry Regular member

    Liittynyt:
    13.10.2004
    Viestejä:
    228
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Sitten vain odottamaan että saa varmuuskopiopelit pyörimään. Ei tarvi sitten alkuperäisiä pelejä kuluttaa, senkun vaan kopioi blu-ray:n ja koneeseen ;)

    EDIT: TYPO
     
    Viimeksi muokattu: 26.01.2010
  2.  
  3. tubbana

    tubbana Active member

    Liittynyt:
    01.10.2004
    Viestejä:
    1,316
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    66
  4. Trilogiar

    Trilogiar Regular member

    Liittynyt:
    08.08.2007
    Viestejä:
    793
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Hmmm... Enpä usko, että vielä on juhlaan aihetta. Hotz sanoo, että hakkeroinnin estäminen on teoriassa mahdotonta, mutta Sony voi hankaloittaa asiaa merkittävästi uudella firmiksellä.

    Toisekseen Hotzilla on vielä paljon töitä edessään, mikäli haluaa päästä Ps3:en hallintaan oikeasti.

    Tuossa vielä hieman lisäinfoa Cell:in käyttämästä suojauksesta...

    Tässä hyvä artikkeli aiheeseen liittyen, joka kyseenalaistaa Hotzin toimet/saavutukset.

    Niin ja hakkerointihan on suoritettu Linuxin kautta, joten Slimillä homma ei nähtävästi onnistu.

    Itse olen sitä mieltä, että Hotz tuskin on onnistunut tekemään mitään suurta (Eikä tarvisikaan onnistua. Piratismi on paha juttu). Plus ovathan monet jo häntä ennen tehneet erinäisiä pienehköjä hakkerointeja Linuxilla, joten mielestäni on vähn turhaa älämölöä liikkellä.

    Lisäksi suuri osa Ps3:en "suojauksesta" tapahtuu Bluray levyjen kautta, joita on vaikea murtaa saati saada toimimaan imagena konsolilla.

    Aamen. Korjatkoot joku, jos olen väärässä
     
  5. McTre

    McTre Regular member

    Liittynyt:
    19.03.2008
    Viestejä:
    490
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Pakko nyt sanoa Trilogiarille. Myönnä että on tullut paljon sellaisia pelejä joista täyden hinnan pyytäminen on riistoa, ja käytetyn pelin ostosta se pelifirma saa ihan yhtä vähän rahaa kuin ladatun.
    Tietysti on hyvä muistaa, että PS3 peleillä on hyvä jälleenmyyntiarvo, koska niitä ei voi warettaa.

    Olen cräkännyt PSPni, mutta en ole warettanut siihen PSPlle tarkoitettuja pelejä, koska ne vähät hyvät voi ostaa. Mutta ole asennellut siihen kaikenmaailman emulaattorit, karttaohjelman ja messengerin.

    Jos joku nyt onnistuisi tuon koneen kunnolla saamaan auki. Saisin asennettua siihen linuxin täydellä resolla ja 3D-kiihdytyksellä. Kaipa sitten sen pelinkin voisi suoraan käynnistää sieltä linuxin puolelta.

    Tai kun miettii mitkä mahdollisuudet pelien modaajille tulisi. Tai ilmaispelien ja sovellusten tekijöille.

    Parasta mielestäni olisi, jos muuten kone saataisiin "levälleen" mutta pelit eivät toimisi mitenkään muuten kuin alkuperäiseltä levyltä.
     
  6. Trilogiar

    Trilogiar Regular member

    Liittynyt:
    08.08.2007
    Viestejä:
    793
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Onhan tuo totta McTre mitä sanot. Tosin kyllä aika pitkään mietin pelin ostoa arvosteluiden pohjalta ja kavereiden kommentien perusteella, että ostanko vai en. Neljästätoista pelistäni pari on ollut vain pettymyksiä (Borderlands ja Brütal Legend). Että enpä nyt tiedä onko se perustelu, että huonot pelit ovat kalliita, kun niiden oston voi parahaimmillan minimoida kokonaan pois. Mutta ymmärän mitä tarkoitat ja olen samaa mieltä esim. lisenssipelien kohdalla. Täyden hinnan pelejä, mutta sisältöä ei nimeksikään.

    Mutta muihin pointteihin mitä ilmaisit. Se että laite saataisiin auki ohjelmoijille tms. muuhun hyöty käyttöön olisi hieno asia, mutta olisi vain niin lapsellista ajatella, että laitetta käyetetään pelkästään hyödylliseen käyttöön, kun se kerran on saatu auki. Toki en kiistä, että rehellisiä ihmisiä ei olisi, ja kuten mainitsit hakkeroidun PSP:n käyttösi olevan täysin laillista ja arvostan sitä. Mutta niin se vain on, että harvassa niitä rehellisiä hyötykäyttäjiä on.

    Niin ja loppuun vain se, että vaikka saisit täyden grafiikka kiihdytyksen Linuxin kautta näytönohjaimelle, niin tiedä onko siitä hyötyä ellei järjestelmä hyödynnä Cell suorittimen ytimiä (mitä se tuskin tekee). Sillä Cell on se päätoiminen Grafiikan piirtäjä, kun näytönohjaimena toimii nVidian 256 Megainen kortti. Pelien tekijätkin käyttävät ensimmäisenä tuon kortin tehot ja siirtyvät sen jälkeen Cell suorittimen piirto-ominaisuuksien kimppuun, kun sieltä sitä ytyä löytyy.

    Mutta maailma ei ole koskaan täydellinen vaikka sitä haluaisimme. Se syy miksi en halua, että Ps3 murretaan on se, että haluan tulevaisuudesakin nauttia Sonyn hyvistä tuotteista ja luotettavuudesta. Olisi näet typerää, jos kaikki konsolin käyttäjät joutuisivat kärsimään rajoitetuista ominaisuuksista, vain sen takia, että 10-20% käyttäjäkannasta tekee laittomuuksia. Jos ne käyttäjä sopimukset pystyy hyväksymään, niin kai niitä pystyy myös noudattamaan...
     
    Viimeksi muokattu: 29.01.2010
  7. mitsku2

    mitsku2 Member

    Liittynyt:
    02.08.2008
    Viestejä:
    62
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    njoo... Mutta aika vähän väestöstä osaa varmastikkin asentaa koneelleen moisen laitteen? minusta lataaminen ei ole mikään hieno asia. Toki saahan pari leffaa ja musaa ladata ilmaiseksi ja antaa vielä läheisille kavereillekkin, mutta se ei tuo enää niin isoa asiaa kuin 50e arvoiset pelit. kyllä ne peklit pitää ihan rehellisesti ostaa huuto.netistä tai play.comista!
     

Jaa tämä sivu