*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

HDLED ruutu ja playstation 3, ei toimi yhteys

Tässä viestiketjussa on 4 viestiä.

#1
en mie tajua, jos vaihdan hdmi johdon tuon scartin tilalle, niin aluksi yläkulmassa tulee ilmoitus 720 resosta (eikös se pitäs olla 1900 tuki tuossa ruudussa?) ja sittten kuva silti pysyy pimeenä eli pelit ei näy ollenkaan. jos laitan tuolta tv valikosta HDMI niin ei se auta yhtään....

pelit toimii kyllä scart johdolla

ruutu on samsung full HD LED 27 ja uusi
samoin pleikkarikin ihan uusi
▼▼ Tässä viestiketjussa on 3 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
Siis HDMI johdon pää pleikkarin HDMI -portissa ja toinen pää television HDMI -portissa, eikä toimi vaikka laitat oikean sisääntulon televisioon(HDMI)? Paha mennä sanomaan, mutta kyllä pitäis toimia ihan kun vaan tökkäset paikalleen.

Kannattaa aina PS3:lla käyttää HDMI:tä niin saa parhaan kuvanlaadun ja tarkkuuden. Ja se tarkkuustuki on 1080p max. pleikkarilla.

Intel core i5 2410m 2,3 GHz, turbo 2,9 GHz, nVidia geforce gt 540m 2Gt ddr3, 6Gt 1333MHz ddr3, DVD super multi double layer dvd±rw, 500Gt 5400rpm, Windows 7 home premium 64 bit, 5200 mAh 6-cell lithium-ion
#3
Kun PS3 on pois päältä, pidä virtanappulaa n. 5 sekuntia pohjassa. Tämä nollaa näyttöasetukset.
#4
ps3 näyttöasetuksia vaihtamalla saa hdmi kuvan näkyviin, laittaa vaikka kuvan eka scartin kautta ja menee asetuksiin ja vaihtaa näyttöasetukseen hdmi.n ja sit tökkää hdmi piuhan kiinni.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.