1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Sony BDP-S360 langattomaan verkkoon?

Viestiketju Blu-ray -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi AJQ 26.12.2009.

  1. AJQ

    AJQ Member

    Liittynyt:
    30.09.2006
    Viestejä:
    7
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Sain jouluna tämän Sonyn soittimen.Kannettavani on omassa WLAN-verkossa ja nyt haluaisin myös blu-rayn samaan verkkoon jotta päivitykset ja live-toiminnot saisi toimimaan.En haluaisi vetää yläkerrasta metritolkulla verkkopiuhaa Sonyn ethernet-liittimeen eikä alakerran rasia ole jostain syystä kytkettynä...Eli millä värkillä saan Sonyn langattomaan verkkoomme?
    Olisiko se esim. tällainen: http://www.verkkokauppa.com/popups/prodinfo.php?id=18444 Olen niin pihalla näitten verkkoasioitten kanssa...
     
  2.  
  3. kasperus

    kasperus Member

    Liittynyt:
    15.11.2004
    Viestejä:
    85
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Soitinta ei välttämättä tarvitse liittää verkkoon koska päivitykset eivät ole pakollisia eikä niitä tule kovinkaan usein. Omassa s350 mallissa on tullut vuodessa ehkä 3 päivitystä. Mitä BD liveen tulee se on täysi turhake ja vuodessa ei ole vastaan tullut kuin yksi elokuva jossa oli kyseisiä ominaisuuksia ja nekin jäi testaamatta koska lataus oli niin hidas ettei jaksanut odotella tunteja sen valmistumista.
     
    Viimeksi muokattu: 27.12.2009
  4. AJQ

    AJQ Member

    Liittynyt:
    30.09.2006
    Viestejä:
    7
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Kiitti Kasperus vastauksesta!Saman kuvan olen saanut muuallakin keskusteluista eli sen takia ei kannata välttämättä ostaa 50euron laitetta lisäksi...Ja päivityksen sain tähänkin lataamalla Sonyn sivuilta ja polttamalla imagena.
     
  5. jarvouti

    jarvouti Member

    Liittynyt:
    03.09.2008
    Viestejä:
    22
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Itselläni on Sonyn 550:n soitin ja samaa olen pähkäillyt. Eli jos nyt kuitenkin haluaisin laitteen langattomasti verkkoon, niin onnistuuko se tuolla AJQ:n ehdottamalla vimpaimella? Onko kellään kokemuksia?
     
  6. Iguanodon

    Iguanodon Guest

    Kyllä onnistuu tuolla.
     
  7. jarvouti

    jarvouti Member

    Liittynyt:
    03.09.2008
    Viestejä:
    22
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Ajattelin kokeilla firmwaren päivittämistä poltetulla levyllä, ennen kuin WLAN-muunninta lähden hankkimaan. Poltin imagen oman ymmärrykseni mukaan, mutta ilmeisesti ei mennyt oikein, kun soitin ei pysty levyä lukemaan. Miten AJQ poltit tuon päivitys-imagen ja millä poltto-ohjelmalla?
     

Jaa tämä sivu