*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

LG BD550 -Blu-ray-soitin DivX soittimena

Tässä viestiketjussa on 2 viestiä.

#1
Muutama kysymys, kun aiheesta en oikein tiedä.

Onko ihmisillä kokemusta kyseisestä laitteesta DivX soittimena?
Toistaa ilmeisesti hyvin leffat, mutta toimiiko myös .subit ja muut tekstitys muodot?
Ja kun laitteessa on ethernet, niin saako toisesta koneesta siirrettyä leffat piuhoja pitkin televisioon näkyville? Eli ei tarvitsisi käyttää muistitikkua tai ulkoista kovalevyä.

-kaitsu
▼▼ Tässä viestiketjussa on 1 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
Itellä melkein vastaava BD560 soitin ja hyvin toimii. Kaikki leffat on toiminu tähän saakka, on sitten .MKV, MP4 tai Avi. Ylipäätään LG:ssä ainakin omien kokemuksien mukaan on hyvä tuki noille netistä ladatuille leffoille.

Irto tekstejä tukee ainakin yleisimmät .sub ja .srt. Tekstin pitää olla saman niminen videotiedoston kanssa.

Ilmeisesti tuo ethernet-tuki tarkoittaa noita nettipalveluita. Eli laitteella pääsee YouTubeen, johonkin valokuvaalbumiin (en tiä tarkemmin, ei oo tullu tarvetta edes kokeilla) ja muistaakseni AccuWeatheriin, jossa vissiin joku Pekka Pouta ennustaa päivän sään. Empä oo sitäkään kokeillu. Ja tottakai netistä saa laitteeseen softapäivitykset, mikä onkin se kaikkein paras ja tärkein ominaisuus netille tossa laitteessa.

Mutta lyhyesti: on hyvä soitin ja ehdottomasti hintansa väärti.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Aiheeseen liittyviä linkkejä

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.