1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Eroon "kortin aktivointi onnistui" viestistä?

Viestiketju HD-kanavat -osiossa. Ketjun avasi Arvid57 23.09.2013.

  1. Arvid57

    Arvid57 Member

    Liittynyt:
    23.09.2013
    Viestejä:
    7
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Meillä on Sony KDL 42W653A -(HD)television ja siinä Conax-kortti. Kortin asennuksen jälkeen televisio ilmoittaa JOKA KERTA sitä avattaessa että "kortin aktivointi onnistui". Tämä ei sinänsä olisi niin paha, mutta kun tuon ilmoituksen tullesa TV-lähetys ja ääni häipyvät noin 10 sekunniksi. Ja tämä tapahtuu siis joka kerta televisiota avattaessa.

    Onko olemassa mitään keinoa tuon ilmoituksen poistamiseksi? Riittäisi, että tulisi ilmoitus siitä, jos aktivointi EI onnistu. Tuollaisena toiminto ainakin minulle täysin hyödytön ja pelkästään häiritsevä. En ainakaan sen asetuksista löytänyt mitään keinoa tuon ilmoituksen poistamiseksi.

    Vai onko ainoa keino poistaa kortti televisiosta ja laittaa se takaisin, jos joskus tulee hankittua maksukanavia?
     
  2.  
  3. vps358

    vps358 Active member

    Liittynyt:
    14.11.2009
    Viestejä:
    4,494
    Kiitokset:
    227
    Pisteet:
    93
    Tuo on niitä tyypillisiä "kiistöjä", mitä lakijuttujen pelossa lisätään varmuuden vuoksi...
    Tyyliin omassa Panasonicin töllössä kun on mahdollista tallentaa joko SD-kortille tai kovalevylle, tulee n. 3min. ennen tallennuksen käynnistymistä varoitus, että tallennus käynnistyy. Ohitettua tuota ei saa ja kettumaisin on SD-korttitallennuksen käynnistyessä tuleva KOKO RUUDUN viesti PUNAISELLA, että olis paree käyttää XC-mallin korttia (vaika sellainen on koneessa), jota ei myöskään saa pois kuitattua...

    Miksi sitten pidät korttia koneessa, jos et sitä mihinkään tarvitse?
    Ota pois!!!

    T: Vesku
     
  4. Juha_K

    Juha_K Newbie

    Liittynyt:
    29.09.2013
    Viestejä:
    1
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Sama homma edellisen sukupolven Sonyn television kanssa, KDL-55HX75GBN. Tosin käytössä on CI-moduuli, mutta samantapainen ilmoitus sieltä aina tahtoo tulla ja jäädä siihen tuoksi ärsyttäväksi ajaksi. Olen kuitenkin tässä vuoden kuluessa huomannut ainakin kaksi "menetelmää", joissa tuo ilmoitus käynnistyksen jälkeen jää yleensä aina tulematta:

    1) Käynnistän television. *Heti* kun kuva tulee (noin sekunnin kuluessa max.), painan numeronäppäimistä jotakin kanavanumeroa. Tällöin tuo ilmoitus jää tulematta jostain syystä.

    2) Kun televisio on ollut pois 230VAC-verkosta pitemmän ajan (esim.ukkosen vuoksi) ja kytken sen 230VAC verkkoon ja avaan sen heti, niin myöskään silloin tuota ilmoitusta ei tule, vaikka en painele mitään kanavanäppäimiä (kuten yllä).
     

Jaa tämä sivu