1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Wbox HD2s ja analogiset ulostulot (RCA:t ja 3.5mm stereo)

Viestiketju Keskustelua kaapeliverkon digibokseista -osiossa. Ketjun avasi Agent_007 08.12.2013.

Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.
  1. Agent_007

    Agent_007 Senior member

    Liittynyt:
    05.05.2003
    Viestejä:
    29,936
    Kiitokset:
    124
    Pisteet:
    143
    Eli tuossa pari kuukautta sitten sain kyseinen Welhon Wbox HD2s -digiboksin itselleni osana Welhon kytkypakettia. Jostain syystä audiota ei saa laitteesta ulos analogisesti esim. RCA:na (ohjekirjan mukaan laitteessa on AV-ulostuloa tarjoava liitin, mutta sopivaa kaapelia ei saa mistään), joten päätin hommata tuollaisen edullisen (10 euron) digitaali -> analoginen -muuntimen, jolla Toslinkin kautta tulevat äänet saa RCA-muotoon.

    Sopivan yksilön löysin eBayn valikoimista, ja omalla kohdalla tärkein kriteeri tuon edullisen hinnan lisäksi oli se, että laite ottaa virtansa USB:n kautta. Tämä siksi, että Wbox HD2s tarjoaa USB-liitännän, jolloin äänilaite saa virtansa suoraan boxista, eikä tarvitse erikseen pistorasiaa laitteelle.

    [​IMG]

    Bonuksena tuosta laitteesta löytyy RCA-liitäntöjen lisäksi 3.5mm stereo -liitin, joten tarvittaessa tuohon saisi esim. kuulokkeet kiinni.

    Miinuksena tuo laite vie digiboksin ainoan USB-liitännän, mutta koska itse en käytä digiboksin tallennusmahdollisuutta ulkoiselle massamuistille, ei tuo haittaa.

    [​IMG]

    Tietenkin on sinällään koomista, että digiboksissa pitää olla kuusi johtoa/kaapelia kiinni, että se toimii halutulla tavalla.
     
    Viimeksi muokattu: 08.12.2013
  2.  
Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.

Jaa tämä sivu