1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Topfield TF500PVRc tallentaessa muut kanavat eivät näy

Viestiketju Keskustelua kaapeliverkon digibokseista -osiossa. Ketjun avasi kirryy 13.10.2009.

  1. kirryy

    kirryy Member

    Liittynyt:
    22.02.2007
    Viestejä:
    97
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Ostin viime viikolla Topfield TF500PVRc :n ja asensin eilen. Tallennettaessa useat kanavat lakkaavat näkymästä ja boksi ilmoittaa ettei ole signaalia tai että kanava voi olla salattu. Tämä ei tapahdu kuitenkaan kaikilla kanavilla samanaikaisesti. Lisäksi kuvasuhteesta riippuen kuvaan ilmestyy ylös mustavalkoinen viiva jossa palaset ikäänkuin liikkuvat. Osaatteko sanoa mikä vinaka ??
     
  2.  
  3. turska

    turska Regular member

    Liittynyt:
    20.10.2004
    Viestejä:
    4,040
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    46
    Piuhat kunnolla kiinni/saavat hyvän ksketuksen ? Joskus pienikin liikkuminen johdoissa aiheuttaa uskomattomasti häikkää.

    LOOP-kaapeli kytketty virittimien välille ?
     
  4. kirryy

    kirryy Member

    Liittynyt:
    22.02.2007
    Viestejä:
    97
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Tuo kaapeli!! Kiitos tosi paljo :) Ongelma ratkeri, ainakin näyttää siltä.
     
  5. Dagu

    Dagu Member

    Liittynyt:
    05.11.2009
    Viestejä:
    1
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Minulla on sama laite kaapelitaloudessa ja huomasin hiljakkoin, että nauhoitettaessa esim. ylen kanavaa en voi katsoa samaan aikaan MTV3 tai Nelosta. En myöskään voi tallentaa samaan aikaan ylen kanavaa tai MTV3 tai Nelosta. Prisman laitteiden huoltomies oli sanonut, että markkinoilla ei ole laitetta, jolla voisi näin tehdä. Kyse on kuulemma eri kanavanipuista. Kaverillani kuitenkin on Humax, jolla näin voi tehdä. Oletteko huomanneet vastaavaa omissa laitteissanne?
     
  6. Tonomi

    Tonomi Member

    Liittynyt:
    28.08.2009
    Viestejä:
    6
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Joo samoja ongelmia kuin Dagu:lla! Lisäksi kanavat katoilevat välillä. Loop-piuha paikoillaan ja uusimmat päivitykset ajettu. Mikähän...?
     
  7. vjhl2000

    vjhl2000 Member

    Liittynyt:
    05.10.2005
    Viestejä:
    66
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Jos se looppikaapeli on varmasti oikein kytketty ja kahden eri kanavanipun vastaanotossa/tallennuksessa on ongelmia, vikaa voi olla A: virittimessä B: antennijohdossa/looppikaapelissa C: itse lähetyksessä. Viime viikolla esim huomasin pariin otteseen ylen kanavien häipyvän hetkeksi, saattoi olla kyseessä joku huolto menossa ym. Itse laite siis ok, syy lähetyspäässä.
    Niitä kaapeleita voisi vähän liikutella, jos vaikka on hapettumia kontakteissa. Samoin vuoronperään kytkeä vain yksi viritin, niin selviää onko toinen niistä on rikki.

    Onkos Dagulla aikaisemmin toiminut kahden kanavan samanaikainen tallennus ? Hänen kohdallaan epäilen vahvasti looppikaapelin puuttumista eli toinen viritin on kokonaan kytkemättä. Tuo huoltomiehen kommentti on kyllä täysin järjetön, koska toppylla voi tallentaa kahta kanavaa ja katsella vielä kolmatta, joka kuuluu jompaan kumpaan niistä kanavanipuista, joita talletetaan kiintolevylle.
     

Jaa tämä sivu