1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

topfield tf500pvrc paskako

Viestiketju Keskustelua kaapeliverkon digibokseista -osiossa. Ketjun avasi vputter 16.11.2009.

  1. vputter

    vputter Member

    Liittynyt:
    12.06.2013
    Viestejä:
    4
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    En tiedä menikö nimi oikein, mutta onko se todella noin paska..
    Kun laittaa laitteen ajastamaan ja katsoo ohjelmaa (toista kun tallentaa) ja kun sammuttaa laitteen tallennuksen ollessa käynnissä, sanoo oletko varma ja jos jes, sammuttaa koko laitteen ja katkaisee tallennuksen.. ..TUN hienoa.. Maximum kyllä tajusi pitää tallennuksen päällä vaikka ohjelman katsomisen lopettikin.. no boxi päällä koko yön sitten.

    Toinen hieno ajo ominaisuus on jästipäinen epg.. jos et käy jollain kanavapaketilla, niin ei osaa listaa päivittää.. tyhjiä ruutuja.. bonuksena satunnainen tallentamisesta kieltäytyminen.. vaikka kuinka painaa rec nappulaa, niin ei merkkaa epghen tallennusta..

    Ei uskoisi että kyseessä on jo ohjelma versio 3.41 eli uusin
     
  2.  
  3. vjhl2000

    vjhl2000 Member

    Liittynyt:
    05.10.2005
    Viestejä:
    66
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Kas kun asia onkin niin, ettei ei siihen sammutuskyselyyn pidä mennä vastamaan yhtään mitään. Jätä rauhassa se menu näkyviin, kyllä sammuu automaattisesti tallennuksen jälkeen.

    Jos ohjelman aloitusaika on jo ohi, ei tallennuksen ohjelmointi enää epg:n kautta onnistu. Kun kerran olet oikealla kanavalla, painat vaan sitä rec nappia ilman mitään epg:tä. Oletusarvo on tällöin 2 tuntia eteenpäin, mutta painamalla toisen kerran sitä rec:ä tulee valikko, mistä voi valita talletusajan useammasta vaihtoehdosta.

    opettele vaan rauhassa käyttämään laitetta
    http://fi.wikibooks.org/wiki/Topfield_TF5X00
     
  4. vputter

    vputter Member

    Liittynyt:
    12.06.2013
    Viestejä:
    4
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Ahaa...

    Tuon tallentamisen kanssa nyt oli vaan niin, että ohjelma ei ollut alkanut.. ja ei tullut vaan rec-merkkiä.. Sammutinkin välillä.. Toinen juttu mikä todella ärsyttää on epg listan päivittyminen.. kuten sanoin, jos et käy kanavalla lista ei päivity...

    Edellinen digiboxi oli siis maksimum joku.. se tosiaan sammui, mutta jatkoi tallentamista.. Muuta vikaa siinä kyllä oli tarpeeksi ja huonompi kuva kuin tässä.
     
  5. pentsu

    pentsu Active member

    Liittynyt:
    07.03.2008
    Viestejä:
    1,388
    Kiitokset:
    24
    Pisteet:
    68
    Vähän mielenkiintonen termi toi "sammuminen" tässä yhteydessä. Jos boksi on sammuksissa = valmiustilassa, tai jopa piuha vedettynä irti seinästä, se ei kyllä tallenna mitään. Se, että esim. Maxium ei lopeta tallennusta vaikka painaakin virtanappulaa, ei tee boksista "sammunutta". ELI maxium ei ole yhtään sen sammuneempi kuin Topfieldkään tuossa tilanteessa.
     

Jaa tämä sivu