1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Tallentavaa digiboksia etsimässä (Maximum vs Humax vs joku muu, mikä)

Viestiketju Keskustelua kaapeliverkon digibokseista -osiossa. Ketjun avasi kmakkonen 03.02.2010.

  1. kmakkonen

    kmakkonen Member

    Liittynyt:
    28.03.2007
    Viestejä:
    10
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Vanhan Procaster PVR5102C:n tie näyttää tuleen tiensä päähän. Laite ei enää tallenna ohjelmia ja se pitää bootata harva se kuukausi. = Vaimolla palaa hermot.

    Joskus aikoinaan kuulin, että Maximum C-8000 olisi hyvä vaihtoehto, mutta siitä puuttuu se HD. Toisaalta tarvitsenko sietä vielä kaapelitaloudessa, no en tiedä. Hintalaatusuhde vaikuttaa laitteessa pätevälle.

    Sittemmin silmään iskeytyi Humax HDPVR-1000C, joka on Welhon laitteena tunnettu. MB:n artikkelin mukaan on huonoa kaukosäätimen käyttö ja teräväpiirron kelaus. Millainen laite on yleensä, toimiiko se. Siis perustoiminnot, voiko sillä nauhoittaa, onko se luotettava? Mielellään mahdollisimman kriittisiä kommentteja.

    Procasterilla piti olla mahdollista siirtää tietokoneelle USB:lla ohjelmia. Sain aikoinaan tuskalla siirrettyä yhden nauhoituksen, mutta toinen ylen kanavalta tehty nauhoitus ei onnistunut mitenkään. Luovuin toivosta ja totesin, että tuotekehitys/testaus oli jäänyt valmistajalta siinä kohdassa tekemättä. Nyt kun laitteissa on tuo suuri ja mahtava Ethernet portti. Niin kysymys kuuluukin, toimiiko tiedonsiirto ja verkkojaot / streemaus sieltä. Jo vanha xboxinikin osasi streemata Windows / Linux jaosta videoa. Haaveeni on, että saisin katseltua tallennuksia videotykillä PS3:sen välityksellä toisesta huoneesta, missä digiboksi sijaitsee. Eli boksin pitäisi ostata streemata dataa muiden lähteiden käytettäväksi.

    Muistaakseni Maximumissa oli ominaisuus, että boksi osasi siirtää/tallentaa ulkoiselle USB-kiintolevylle. Toimiko se luotettavasti?

    Lähinnä se mikä kiinnostaa, niin toimiiko kumpikaan ja onko vastaavia "hyviä" tuotteita?
     
  2.  
  3. Tepsu9

    Tepsu9 Active member

    Liittynyt:
    11.10.2004
    Viestejä:
    2,210
    Kiitokset:
    130
    Pisteet:
    93
  4. pkaksp

    pkaksp Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    11.01.2005
    Viestejä:
    12,231
    Kiitokset:
    53
    Pisteet:
    128
    Kaukosäädin on ihan ok. Lienee osunut MB:n testiin joku maanantaimalli. Laitehan on tallentava ja yleisestikkin Humaxin boxit on nopeita ja todella helppoja käyttää.

    Jos jokin boxi pitäisi juuri tällä hetkellä hankkia, niin kyllä se tuo Wbox olisi. Muilta valmistajilta kun ei oikein ole varteenotettavia vaihtoehtoja tarjolla.

    Itse kyllä odottelisin vielä laitteiden kehittymistä. On vieläkin vähän lapsen kengissä nuo vermeet.

    Edit. Niin ja Wboxin ethernet-portti ei ole vielä missään käytössä. Laitettu siihen vähältä niinkuin tulevaisuutta ajatellen?
     
    Viimeksi muokattu: 03.02.2010
  5. vps358

    vps358 Active member

    Liittynyt:
    14.11.2009
    Viestejä:
    4,520
    Kiitokset:
    229
    Pisteet:
    93
    Jos töllösi on plasma, ja kuvan pitää olla paras mahdollinen, niin sitten Topfield.
    Perustuu omaan kokemukseen kuvasta Panskun fullhd-plasmassa, Toppy paras, sitten Panskun oma viritin, sitten vasta Maximum, jonka kuva oli uskomatonta kuraa vaikka oli testeissä kehuttu. Ilmeisesti Toppyssä on vaan paremmat kuvapiirit...

    T: Vesku
     

Jaa tämä sivu