*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

division4400 elokuvien konvertointi ongelma

Tässä viestiketjussa on 2 viestiä.

#1
minulla on ongelmia konvertoidessa elokuvia. olen kokeillut kääntää usbexblorerilla ja vain pari leffaa on kääntynyt ok mutta muut eivät ole toimineet kuin pari sekunttia alusta ja sen jälkeen kuva jumiutuu eikä itseasiassa äänetkään toimi ollenkaan. boksissa näkyy tietty ok kaikki. kokeilin kääntöä myös tolla projectxllä mutta siin on jotain asetus ongelmia kun tulee 30 tuhatta virhettä eikä ne toistu oikein, joten en tiedä missä kohtaa on vikaa. Onko se tiedoston siirrossa vai missä. onko muilla ollut vastaavaa ongelmaa?
boksi siis division 4400 pvr 160gb.

entä onko muita ohjelmia millä sais elokuvat siirrettyä boksista?
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 17.11.2010 @ 19:14
▼▼ Tässä viestiketjussa on 1 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
Itsellä oli sama ongelma annoin lasten leikki kaluksi koko aparaatin eikä nekään siitä tykkää mutta voit tietenkin scartin kautta ottaa kuvaa vaikka vähän huono tai sitten EasyCAP missä teksti ongelmia mutta siihenkin löytyy netistä päivityksiä ja sitten on paljon englannin kielisiä ohjelmia jos vain kieli taitoa on mutta tuo on niin auttamattoman kehno usbexpo suosittelen vaihtamaan uudempaan.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.