1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

LG 32" tv pelaamiseen

Viestiketju Televisiot -osiossa. Ketjun avasi Mixum 09.11.2013.

  1. Mixum

    Mixum Newbie

    Liittynyt:
    09.11.2013
    Viestejä:
    1
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Elikkäs tarkoitus olisi löytää itselle 32" 3D-tv. Pääkäyttönä pelaaminen PS3 (myöhemmin todennäköisesti 4..), ja leffojen katselu. Tässä päivän aikana olen saanut selville, että ns. input-lagin pitäisi olla pieni, jos tulee pelaamiseen.
    Tv olisi tarkoitus tilata esim. verkkokauppa.comista tai gigantista, eli ei ulkomailta. Ongelmana on ollut se, että ainakun löytyy täältä tv, niin missään (edes eng. kilelisellä sivustolla) ei sitä arvioida lainkaan.
    Tässä on kaksi ylivoimaista vaihtoehtoa, mitä tässä on löytynyt:
    Gigantti:
    Verkkokauppa:
    Elikkä ensinnäkin, ominaisuuksilta vaikuttavat samoilta, mutta mikä tuo 660V ja 660S ero on? Hintakin heittää aika hyvin.
    Toiseksi onko kenelläkään kokemusta näistä pelikäytössä? Itselle todella hienoa, että mukana tulee dual play lasit, ja siitä päätellen voisi kuvitella, että panostettu pelaamiseen.. Onko teeveessä lainkaan game modea, joka pienentäisi input-lagia? Ja paljonkohan lagi tuossa teeveessä noin yleensä on, käykö pelaamiseen lainkaan..?
    Itsellä lg:stä kokemusta vanhahkon 42" teeveen verran, jolla ei kyllä pelata voi lainkaan juuri tuon lagin takia.
    Kertokaa mielipiteenne/jakakaa tietonne.
    Saa ehdotella muitakin 32", mutta lg:n 3d:tä on kovasti kehuttu, ja näissä tulee paketissa vielä hyvin laseja ja nuo dual-play lasit. Lisäksi hinta on ainakin verkkokaupassa täysin unelma.
     
  2.  
  3. Joensuu

    Joensuu Active member

    Liittynyt:
    08.05.2007
    Viestejä:
    2,545
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    68
    Varauksella suhtautuisin tv:n toimivuuteen pelikäytössä, ainakin jotain testiä olis hyvä suorittaa jos sellainen on mahdollista.
     
  4. Rooster3

    Rooster3 Regular member

    Liittynyt:
    30.04.2012
    Viestejä:
    206
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Syy testien löytymättömyyteen voi olla se, että etsit testejä vain tv:n eurooppalaisen mallinimikkeen mukaan. Usein valmistajat vaihtavat mallin ~viimeistä merkkiä sen mukaan missä sitä myydään. Muuta eroa ei ole, mutta virittimet ovat eri alueille.

    En noista LG:n malleista osaa sanoa, mutta jos input lagi on yksi ostokriteeri niin sonyn w8/w9-sarja on pärjännyt testeissä hyvin ~17ms viiveellään. Tietoa löytyy displaylag.comista ja cnet.comista.

    W8-sarjan pienin on 42" eli jos 32" on ehdoton maksimi niin en osaa auttaa. Mielestäni 3D näyttää typerältä "jopa" 46":n telkkarilta katsottuna, mutta toki tähän vaikuttaa katseluetäisyys yms.

    Testeissä näkyvä W802A on jenkkilän versio ja eurooppalainen vastine on ilmeisesti W805A.
    Sony KDL-42W805 42" 3D LED
    Ilmeisesti tuo malli käyttää LG:n passiivi 3D-paneelia joten siinäkään ei menetä mitään.
     

Jaa tämä sivu