1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

PSP Ad-Hoc WiFi

Viestiketju PSP -osiossa. Ketjun avasi Tiger25 10.01.2012.

  1. Tiger25

    Tiger25 Active member

    Liittynyt:
    13.05.2011
    Viestejä:
    1,574
    Kiitokset:
    72
    Pisteet:
    78
    Rupesin tuossa miettimään että pystyykö PSPn Ad-Hoc-WiFi toimintoa käyttämään tiedostonsiirtoon älypuhelimen (omassa tapauksessa Samsung Galaxy Mini, Gingerbread 2.3.4-käyttiksellä) ja itse PSPn välillä? Yhteyttä käyttäisin musiikkitiedostojen ja kuvien siirtoon puhelimesta PSPhen.

    Käytössäni on myös WLAN-toiminnolla varustettu kaapelimodeemi(Bewan C5200n Kotiboxi, tuli 10M/2M-liittymän mukana Saunalahdelta), mutta en ole vielä konfiguroinut langatonta verkkoa, vaikka sen osaankin tehdä. Mikäli PSPn Ad-Hoc-toimintoa ei voi käyttää yllä kuvatulla tavalla, voin varmasti yrittää sen kytkemistä verkkoon yhdessä puhelimeni ja verkkokaapelilla kaapelimodeemiin liitetyn tietokoneeni kanssa.
     
  2.  
  3. Kuvaputki

    Kuvaputki Member

    Liittynyt:
    12.11.2011
    Viestejä:
    71
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Ainakin mun mielestä ei pysty tuota tekemään. Tuo onnistuu vain kahden PSP:n välillä käyttäen sellasta Homebrew ohjelmaa jolla voi siirtää tiedostoja WLAN-yhteyden kautta. Ainoa tapa PSP:n ja puhelimen kanssa onnistuu kytkemällä molemmat tietokoneeseen USB-kaapelilla ja sitten koneella siirtää tai kopioida tiedostoja. Itselleni olisi myös tarvetta että saisi ilman konetta tiedostoja suoraan puhelimesta PSP:lle.
     
    Viimeksi muokattu: 11.01.2012

Jaa tämä sivu