1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

PSP 3004n hankinta

Viestiketju PSP -osiossa. Ketjun avasi Tiger25 31.10.2011.

  1. Tiger25

    Tiger25 Active member

    Liittynyt:
    13.05.2011
    Viestejä:
    1,574
    Kiitokset:
    72
    Pisteet:
    78
    Joo, tuossa rupesin miettimään nimenomaan PSP-3004-mallisen käsikonsolin hankkimista yleiseen viihdekäyttöön matkakaveriksi. Pelejä näyttäisi vielä olevan jonkin verran myynnissä, ja ehkä jostain löytyisi vielä UMD-muotoisia leffojakin katseltavaksi. Olen työtön joten konsolin ja pelien hintapolitiikkakin näyttäisi olevan kohdallaan.

    Mainittakoon vielä että PSP Go ei kiinnosta, koska melkeinpä kaikki virallinen sisältö olisi ladattava PSNstä, eikä laitteella voi käyttää UMD-levyjä aseman puuttumisen takia. En myöskään haluaisi PSP-E1000-konsolia, koska siitä puuttuu langaton verkkoadapteri, jonka näen plussaksi että konsolilla voi selailla nettiä ja siirtää tiedostoja esim puhelimen ja konsolin välillä, sekä siksi että laite on varustettu vain monokaiuttimella. Tuleva PSVita taas on sen verran kallis laite että se ei enää budjetilleni sovi.

    Kannattaako minun siis laittaa rahani PSP 3004seen, vai istua odottamassa kun PSVitan hinta laskee?
     
  2.  
  3. Kuvaputki

    Kuvaputki Member

    Liittynyt:
    12.11.2011
    Viestejä:
    71
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Kannattaa ostaa PSP 3000. Itse en ole edes ostamassa Vitaa. Mikäli PSP:n ostat niin suosittelen modausta siihen, sillä modatulla PSP:llä saa paljon enemmän iloa irti kuin tavallisesta, saat ladattua modattuun PSP:hen PS1 pelejä, Homebrew-ohjelmia ja pelejä. Mulla on PSP 3000 modattuna, mutta nykyään tulee välillä enemmän olla HTC Desire Z älypuhelimen parissa.
     
  4. Creativezen

    Creativezen Member

    Liittynyt:
    04.12.2011
    Viestejä:
    14
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    ssuosittelisin psp3004 ainakiin pieneksi leffateateriksi jota voi kantaa mukana ja musiikisoitimena ja mikä tärkeintä se on hyvä pienenä pelikonsolina kun sen liitää televisioon
     
  5. Kuvaputki

    Kuvaputki Member

    Liittynyt:
    12.11.2011
    Viestejä:
    71
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Eikä kannata unohdaa modausta. Kun PSP:n modaa niin uuden älypuhelimen hankinta voi jättää väliin, nimittäin modatulla PSP:llä saa paljon iloa ja viihdettä irti, saa ladattua kaikkia sovelluksia ja muuta hauskaa! Vitallakaan en tekisi mitään ja tuskin tulen koskaan ostamaan.
     
    Viimeksi muokattu: 04.12.2011
  6. Tiger25

    Tiger25 Active member

    Liittynyt:
    13.05.2011
    Viestejä:
    1,574
    Kiitokset:
    72
    Pisteet:
    78
    Juu, tulipa tässä joululahjarahoilla ostetuksi tuo PSPkin, malli on 3004 ja värinä Pearl White. Olisin Piano Blackin ostanut, mutta kun ei olut saatavilla, ja tuo oli saatavana suoraan kaupasta mukaan niin tuumin että eipä sillä värillä niin väliä. Suoraan paketista reväistynä koneessa oli 6.00 Firmis, joka vaihtui illan mittaan 6.31 firmikseen, koska kauppaan kuulunut God of War - Ghost of Sparta vaati firmispäivityksen toimiakseen.

    Ostosmatkalta tarttuivat mukaan myös Gran Turismo ja MotorStorm: Arctic Edge, näillä ajattelin pärjätä ainakin ensi viikkoon. Olen jo alkanut kerätä listaakin kokeilemisen arvoisista peleistä. Hankintalistalla ainakin kaikki PSPn GTA-sarjan pelit ja muuta pientä mukavaa. Jos tulee mieleen jotain hyviä pelejä, saapi ehdotuksia tehdä.

    Eipä ole juurikaan mitään pahaa sanottavaa, ihan käypä vehje, ja varmasti ostamisen arvoinen. Lievästi hankalana pidin näppäinten asettelua, varsinkin peukkutatin sijainti on hiukan liian alhaalla minunkaltaiselleni lyhytsormiselle kaverille, jos meinaa yltää vielä etusormella olkanapeille. Totutteluahan tämä vaatii mutta kai siihen tottuu.

    E: Täytyy varmaan joku sopiva USB-piuha tai kortinlukija hommata, tai konffata toi WLani tosta kaapelimotusta. Eijo sopivaa piuhaa tai lukijaa kotona, joten tarttee tehrä jotain, että pääsee siirtelemään tiedostoja muuta kivaa. Vinkkejä tähänkin saapi pistää, tiedostot osaan kyllä siirtää, mutta tiedostomuotojen yhteensopivuudesta ja konvertoinnista vois joku neuvoja antaa.
     
    Viimeksi muokattu: 01.01.2012

Jaa tämä sivu