1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Sapphire HD 4870 1GB DDR5 ajuria?

Viestiketju Näytönohjaimet - Apua, kokemuksia ja vinkkejä -osiossa. Ketjun avasi weirdfell 25.04.2014.

  1. weirdfell

    weirdfell Regular member

    Liittynyt:
    08.09.2004
    Viestejä:
    283
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Että tällaiseen palikkaan pitäisi löytää mahd oikea ajuri. XP käyttis. Laitoin koneeseen ja käyttis tempaisi itekseen jonkun ajurin. No päättelin että kokeillaan uudempaa ajuria ja tungin ajurin 13-1 Legasy inee. Tämän jälkeen käynnistyksessä kortin tuularin alkusinfonian jälkeen normi rpm ja parin minsan jälkeen taas armoton rallatus (speedfan ilmoitti GPU fan 50%) ja pelkkä työpöytä edessä, ja tämä jatkuu siis hamaan tulevaisuuteen? No säädöllä 10 prossaa vek hiljeni khyll..Seuraavaksi kokeilin 13-4 legasy, sen jälkeen nettisivujen kuvat olivat kuin ei olisi ollenkaan ajuria kortissa :D Sitten kokeilin res 6 ( tais olla resot aika korkeet?) alkuvideoon päästyä nappas infon ettei jokin ativga.dll toimi odotetusti ja kaputt..Onkos tämä kortti ny joku ajurihirviö vai olisiko simppeli ratkaisu että saisin tämän kortin skulaa? Kun pitkin forkkia menny ja tullut tulokseen että ajurikanta on kirjava millä toimii millä ei?
    Käyttiksen omalla ajurilla tuuletin hurahtaa aluksi, mutta vaikenee eikä kierrokset kohoa . Peliä en ole sillä kokeillut vielä.
    Vai onko kokoonpanoni aivan sukka kortille, ja vispaan sillä veslintuva ********** :D

    - Asus M3N-HT Deluxe
    - 600W silverstone SST-ST60F
    - 3 GB DDR2
    - Athlon II x2 250
     
  2.  
  3. litte

    litte Regular member

    Liittynyt:
    16.04.2004
    Viestejä:
    427
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    28
  4. weirdfell

    weirdfell Regular member

    Liittynyt:
    08.09.2004
    Viestejä:
    283
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Jep. Nappasin toon autodetectin, ja se löytää uuden päivityksen ja haen sen amd sivulta mutta jostain syystä se ei asenna sitä uutta ajuria, kuitenkin tuo työkalu aina huomaa että olisi uusi päivitys kortille :/
     
    Viimeksi muokattu: 26.04.2014
  5. Mummy

    Mummy Active member

    Liittynyt:
    26.06.2003
    Viestejä:
    2,856
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    66
    valitse oikea "manuaalisesti". Desktop Grapfics -> Radeon HD Series -> Radeon HD 4xxx series PCIe -> Käyttöjärjestelmäsi.

    Widows käyttiksissä poista vanhan näytönohjaimen asennus manualisesti. -> ohjauspaneeli -> Ohjelmat ja toiminnot(ohjelmien poisto) -> AMD (tai ATI) catalyst install manager -> muuta/poista -> poista kaikki ATI/AMD ajurit/ohjelmat.

    Lopuksi varmista ettei mitään ATI tai AMD nimistä ohjelmaa jäänyt koneelle samasta valikosta josta Catalyst installmanagerin valitsit. Jos niitä löytyy poista ne samalla tavoin. Kun kaikki ATI/AMD nimiset on poistettu käynnistä tietokone uudestaan ja asenna juuri lataamasi tiedosto.


    Vanhan ohjelman poisto on lähes pakollinen toimenpide nykyään(TAAAAS) kuulemma myös nVidia on unohtanut kuinka rakentaa ajurit jotka osaavat hoitaa edellisten ajurien poiston.

    Ohjeet ajurien poistoon löytyy kyllä myös AMD sivuilta jos ei omani jotenkin vaikuta järkeviltä. Ne löytyy samoilta sivuilta kun löatasit ajurit.
     
    Viimeksi muokattu: 26.04.2014

Jaa tämä sivu