1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

gtx 660 vs 660 SLI vs 770

Viestiketju Näytönohjaimet - Apua, kokemuksia ja vinkkejä -osiossa. Ketjun avasi pv_tyybbi 09.03.2014.

Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.
  1. pv_tyybbi

    pv_tyybbi Member

    Liittynyt:
    04.09.2011
    Viestejä:
    55
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    elikkä minulta jo löytyy 1 msi gtx 660 ja olen miettinyt 1+1 / 2+1 näytön kokoonpanoa
    (1 päänäyttö+ sivunäyttö johon saan esim FB:N näkyviin samalla kun pelaan/2 päänäyttöä/2 päänäyttöä + sivunäyttö, jos mahdollista)
    ja siihen tuo gtx 660 tuskin yksinään kykenee, jos haluan SLI:n niin joudun ostamaan toisen samanlaisen näyttiksen+ emo vaihtoon= n.330€ eli siis yhtäpaljon kun pelkkä gtx 770 maksaa, kummin kannattaa tehdä?

    tiedän että SLI laitoksissa tulee mahdollisesti softa ongelmia+ muuta mukavaa, mutta jos ei kuitenkaan mietitä sitä. vaan keskitytään katsomaan asiaa teho+hinta+päivitettävyys suhteelta.

    powerin joudun varmaan vaihtamaan samalla, jos päätän mennä SLI:llä? powerihan on OCZ ZS series 550W, jos joudun powerin vaihtamaan niin mielellään laittasin modulaarisen, hiljaisen OCZ powerin. tiedän että joillain ollut ocz:n powerien kanssa ongelmia, mutta kaikkilla tutuillani on kestäneet oikein mainiosti, kun on huolehtinut hyvästä ilmanvaihdosta ja joillain kun on mennyt kappaleiksi (yleensä oma moka ollut), niin on kyllä takuusta tullut uusi ilman turhia kyselyitä.

    E: ja tietysti AMD:kin on vaihtoehtona, mutta mieluummin pysin Nvidiassa, kun on AMD:n kanssa ollut aikoinaan aika paljon ongelmia.. saa kuitenkin ehotella muutakin kuin nvidian näyttiksiä. mahollisimman halpa pittää olla tehoihin nähden,,

    EE: näyttäs olevan virran kulutukset: GTX 770= 197w ja GTX 660= 108w, en tiedä, onko miten tarkat kulutukset,, mutta sinnepäin ainaki
     
    Viimeksi muokattu: 09.03.2014
  2.  
Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.

Jaa tämä sivu