1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Tänään löytynyt tällainen troijalainen?

Viestiketju Virukset ja haittaohjelmat -osiossa. Ketjun avasi 0dekki 20.09.2013.

  1. 0dekki

    0dekki Member

    Liittynyt:
    02.08.2012
    Viestejä:
    74
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Eli kyseessä on tällainen Virus, kuin : Gen.Variant.Gazy. ja jotain numeroita ja suluissa (virus) <-- tuollainen oli tyttöystävän viesti kun läppärillään kouluhommia teki.

    F-secure siis oli ilmoittanut, että löytyi tällainen, mitä tahdot tehdä ja kun painoi Poista niin tuli, että se on onnistunut.

    Okei, se on hyvä merkki.. Mutta jotenkin on jäänyt kuva, että tuo tuollainen, jos tuo nyt troijalainen on niin tekee jotain pesäkkeitä?

    Jos palauttaa koneen johonkin ajankohtaan, poistuuko Virus myös? Mistä tuollainen tulee? Tyttöystävän sivut missä vierailee: Vauvafoorumit, facebook, iltalehti ja koulun tuubi..

    F-Secure käytössä... ja ajan tasalla..

    Kannattaako tällaisissa tapauksissa yleensä tehdä melkein suoraan jo vetää windows uusiks? Toisaalta, kone on gigantista ostettu, jossa käyttis.. En saanut mitään koodeja niin miten ihmeessä saan windowsin siihen edes uudestaan?
     
  2.  
  3. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    9,080
    Kiitokset:
    1,201
    Pisteet:
    243
    Ei tarvitse hötkyillä. Kyseessä näyttää olevan vääriä hälytyksiä tehtaileva virus, joka houkuttelee ostamaan "poisto-ohjelman". Kertomasi mukaan F-secure on poistanut sen ennen kuin se on käynnistynyt, koska pelotteluvarotusta ei ilmestynyt.

    Jos koneella on useampia käyttäjiä, kannattaa kunkin appdata-kansio tarkastaa seuraa seuraavan ohjeen mukaisesti: http://www.f-secure.com/v-descs/rogue_w32_systemtool.shtml
     

Jaa tämä sivu