*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

System Checkistä jälleen

Tässä viestiketjussa on 4 viestiä.

#1
Tervehdys palstalaisille,

Eli tosiaan eilen koneelleni hyökkäsi tämä ah, niin ihana System Check virus. Tein toimenpiteet Myantispyware -sivuston ohjeen mukaan, mutta virus möllöttää edelleen koneellani. Hölmönä tein tarkistuksen ensin SystemCarella ennen kuin älysin etsiä netistä ohjeet, olisiko tämä se syy, että en noilla ohjeilla virusta saa pois? Koneellani ei myöskään pääse enää nettiin.

Mikähän tässä vaiheessa olisi avuksi, vai onko toivo menetetty kokonaan?
▼▼ Tässä viestiketjussa on 3 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#3
Juu'u, ei auta. Malwarebytes ei näytä löytävän mitään vikaa, vaikka tuolla kansiossa ne pöpöt könöttää.
#4
Noudatitko kaikkia ohjeita eli käynnistit koneen vikasietotilassa ja ajoit RKill-ohjelman pysäyttääksesi haittaohjelman prosessit?

Itsellä ei ole viruksista kokemuksia, mutta ohje vaikutti pätevältä. Pahimmassa tapauksessa joudut asentamaan Windowsin uudelleen, jos kone on kovin pahoin sekaisin. Sitä ennen voit tietysti kokeilla esimerkiksi Wiki-Securityn ohjetta: http://www.wiki-security.com/wiki/Parasite/SystemCheck/

e: Unohdin korostaa, että jos lähdet kokeilemaan noita manuaalisia poisto-ohjeita, niin tuon rekisterieditorin kanssa pitää olla erityisen tarkkana. Väärällä rekisterimuutoksella voi jumittaa koko koneen kohtalokkaasti.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 29.3.2012 @ 17:18
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.