*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

Selaimet ei toimi superantispywaren jälkeen

Tässä viestiketjussa on 4 viestiä.

#1
Latasin superantispywaren se löysi noin 300 kyseenalaista tiedosta, jotka se poisti. Koneen uudelleenkäynnistys ja ei toimi firefox eikä explorerikaan. Ei siis tapahtu mitään vaikka kuinka klikkaa. Netti yhteys toimii muuten, ainakin torrentit liikkuu.

Ohjauspaneeliin kun yrittää mennä niin se "(resurssienhallinta ei vastaa)".

Mikä avuksi? Muutoin tuntuis kaikki ohjelmat toimivan, mitä olen kokeillut.
▼▼ Tässä viestiketjussa on 3 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
Kannattaa kokeilla järjestelmän palautusta siihen aikaan, jolloin noita ei oltu poistettu. Itse en käyttäisi tuota tarkistusohjelmaa vaan ajaisin Malwarebytesin.
#3
Tuosta superantispyware ohjelmasta on ollut joskus harmia joten sanoisin että se kuuluu siihen kategoriaan mihin ei aurinko paista.


#4
Tulevaisuudessa tallenna selaimen kirjamerkit. Voit myös käyttää selaimen synkrosointia. Asennat vaan selaimen uudelleen ja kirjaudut, kaikki selaimessa tallessa.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.