1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Norton internet security ei poistu!

Viestiketju Virukset ja haittaohjelmat -osiossa. Ketjun avasi finjeevel 19.12.2013.

  1. finjeevel

    finjeevel Member

    Liittynyt:
    25.11.2006
    Viestejä:
    13
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Moro.

    Tänään päivällä WIN 8 laitto näytölle viestin, että päivityksiä tulossa ja kone käynnistetään uudelleen. klikkasin että käynnistä heti, ja päivitykset alko tulemaan (27 kpl ihan btw) ja kone käynnisty sen jälkeen ihan normaalisti, mutta vähän ajan päästä tuli varoitus viesti "virussuojaus ei ole päällä".

    - menin rarkomaan ongelmaa, mutten voinut kytkeä nortonin suojaa, enkä windowsin omaa defenderia päälle.

    - nortonin ohjelma itsessään ei myöskään suostunut aukeamaan, siis työpöytäkuvakkeesta.

    - nortonin palomuuri oli kuitenkin toiminnassa, vaikkakin ei ollut mahdollista kytkeä sitä pois päältä, tai korvata sitä windowsin omalla.

    - olen kokeillut kaikki uudelleen koneen sammuttamisen jälkeen, eikä vaikutusta.

    - Nortonia ei saa poistetuksi ohjauspaneelin kautta. jumittuu heti kun aukeaa nortonin uninstall ikkuna, eikä mene ohjelmassa eteenpäin vaikka kuinka pitkään odottaisi.

    - Kokeilin myös nortonin omaa asennuksen poisto-ohjelmaa. AA latauslinkki ei suostunut latautumaan/aukeamaan? (sain kaverin lahettämä em.tiedoston). B: kun käytin poisto-ohjelmaa, niin tuloksena vastaus "norton removal tool has expired".

    - kokeilin myös tuoreinta versiota, ja siitä sain myös saman vastauksen.

    Eli siis miten helvetissä saisin ton nortonin kokonaan poistettua??? (ja vaikka sit asennettua sen uudelleen koska ihan kätevä turva-ohjelma kaikkine suoritinteho tarkkailuneen yms.yms.)

    Vai kannattaako ton jälkeen luottaa ihan windowsin omaan palomuuriin ja defenderiin?

    - Kiitos etukäteen kaikille minua paljon viisaammille.
     
  2.  
  3. power_age

    power_age Active member

    Liittynyt:
    06.05.2009
    Viestejä:
    1,755
    Kiitokset:
    151
    Pisteet:
    93
    W 8 en osaa sanoa, mutta W7 & Vista ainakin käyttäytyy suunnilleen näin.

    Voit kokeilla etsiä Nortonia ohjaus paneelista ohjelmat ja toiminnot, poistaa ohjelman sitä kautta jos se on siellä näkyvissä, seuraava mahdollisuus on mennä C:/levyn programfiles tai programfiles(x86) kansioon etsiä sieltä Norton nimellä oleva kansio koitta vaikka ensin poistaa koko kansio roskakoriin jos ei lähde avaat kansion koitta sitten unistall kohtaa kansiosta, joka ei ehkä myöskään toimii jos ei ohjauspaneelistakaan piittaa.

    Sitten ei muuta kun kansio auki ja kansiosta kaikki pois mikä sieltä poistuu käynnistät koneen uudelleen, menet heti uudelleen C:\levylle programfiles tai programfiles(x86) kansioon otat ohjelman kansiosta kiinni ja heivaat sen menemään silloin yleensä se ei voi olla lähtemättä, koska ohjelma on jo ns. rikottu.

    En viisaudesta tiedä, mutta paljon on noiden kanssa joutunut tappeleen kun milloin mikäkin tahtoo seistä sillä korkeimmalla korokkeella ja hallinnoida konettasi, siten että täällä hallitsen minä.

    OT.nä Ja windows hyväksyy paskeen, paitsi ubuntua ja sen johdannais käyttiksiä hylkii virtual koneelakin jos ei muuta niin sitä virtualboxia sitten, ainakin siltä se väliin vaikuttaa.

    Siinä tietokoneeseen pettynyt käyttäjä korjaa konetta :)
     
    Viimeksi muokattu: 19.12.2013
  4. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    9,093
    Kiitokset:
    1,207
    Pisteet:
    243
    Kokeilitko Norton poistotyökalun tätä versiota? https://support.norton.com/sp/fi/fi/home/current/solutions/kb20080710133834EN_EndUserProfile_fi_fi

    Edit. Lisäys: Jos mikään muu ei auta, täytyy kokeilla palauttaa järjestelmä päivitysten asennusta edeltävään ajankohtaan. Windows Update tekee aina palautuspisteen ennen päivitysten asentamista. Järjestelmän palautuksen onnistuminen edellyttää joskus Nortonin "peukalointisuojan" poistamista käytöstä. Jos et pääse asetuksiin, voi vielä kokeilla palautusta vikasietotilassa.
     
    Viimeksi muokattu: 19.12.2013
  5. finjeevel

    finjeevel Member

    Liittynyt:
    25.11.2006
    Viestejä:
    13
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11

    Ei voi poistaa mitään nortonin asennuskansiosta. alkaa valittamaan jotain että oltava järjestelmän valvojan lupa??? nyt tuli taas jotai päivityksiä kun sammutin koneen, ja sen jälkeen kyllä hävis virheilmotukset, eli virustorjunta/palomuuri molemmat toimii, mut siltikään ei nortonin ohjelma aukee, eikä sitä voi poistaa. kaiken hyvän lisäks se palomuuri alko plokkaamaan aika kovalla käytöllä sovelluksia, esim spotifya ja nettisivut latautuu kans aika hiton hitaasti. pitää vielä kokeilla sitä päivityksien poistoa mut jos ei sekään auta niin sit varmaan laitan velipojan formatoimaan koko paskan.
     
  6. sardelli

    sardelli Regular member

    Liittynyt:
    18.02.2013
    Viestejä:
    195
    Kiitokset:
    28
    Pisteet:
    38
    Kokeile Nortonin poistamista vikasietotilassa (safe mode). Vikasietotila käynnistetään Windows 8:n järjestelmän palautustyökaluissa, valitsemalla "Käynnistysasetukset" (Startup Settings), ohjeet tässä viestissä.
     

Jaa tämä sivu