*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

facebookupdate.exe

Tässä viestiketjussa on 6 viestiä.

#1
Eli tuollainen ^^ koneella. Miten poistan? Yksinkertaiset ja asialliset ohjeet, kitos! En osaa esim. ajaa mitään lokitietoja tms.
▼▼ Tässä viestiketjussa on 5 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
Kyseessä ei ole virus, vaan lataamasi Facebook-sovelluksen (ilmeisesti Facebook Messenger tai joku myöhempi videosovellus) päivitysohjelma. http://techdows.com/2012/01/what-is-fac...disable-it.html

Jos koneellasi on CCleaner ohjelma, voit esimerkiksi sillä estää tuon päivitysohjelman automaattisen käynnistyksen. Valitse CCleanerissa Työkalut ja sieltä Aina ajettavat ohjelmat. Etsi rivi

Kyllä HKCU:Run Facebook Update

Klikkaa sitä ja valitse Estä.
#3
https://www.virustotal.com/file/e2a4d1b...a2b9a/analysis/

Tuon mukaan se olisi haittaohjelma. En tiedä tarkkaan että onko kyseessä sama exe tiedosto.
#4
Cerberus.exe? Olikohan tuo varmasti tarkoittamasi linkki. Nythän on kyseessä FacebookUpdate.exe-prosessi.
#5
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti 1pertti:
Cerberus.exe? Olikohan tuo varmasti tarkoittamasi linkki. Nythän on kyseessä FacebookUpdate.exe-prosessi.
Latasin koneelle facebook-update.exe nimisen exe tiedoston ja lähetin sen tuolle sivulle mutta se olikin näemmä jo scannattu ja sen nimi oli muuttunut tuoksi Cerberus.exe nimeksi.
#6
On muutenkin aivan eri asia asentaa Facebook Messenger kuin etsiä netistä "facebook-update.exe". Jälkimmäisellä tavalla, eli etsimällä ja lataamalla netistä tiedostoja, jotka oikeasti ovat jonkun toisen sovelluksen osia, saa useinkin koneelleen vain haittaohjelmia tai muita ongelmia.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.