1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

ebay tili estetty

Viestiketju Virukset ja haittaohjelmat -osiossa. Ketjun avasi naakka2 10.01.2014.

  1. naakka2

    naakka2 Member

    Liittynyt:
    22.08.2012
    Viestejä:
    13
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Yritän päästä eBay-tililleni ja saan seuraavan otsikon
    Detected suspicious activity. Your account has been blocked

    Tätä seuraa laatikko johon pitäisi kirjoittaa nimi, osoite, puhelinnumero ja luottokortin kaikki tiedot. Vieressä on tekstiä englanniksi, mm että joku on yrittänyt käyttää ko tiliä petollisiin tarkoituksiin ja siksi se on suljettu väliaikaisesti. Antamalla pyydetyt tiedot tunnistautumiseen tili avataan. Alla on verisign logo ja muuta pientä tekstiä englanniksi.

    En ole ennenkään antanut eBaylle luottokorttini tietoja koka käytän PayPaliä. Miten ebay voisi tunnistaa minut kun se ei tässä edes kysele mikä on minun ebay nimimerkkini? Sivu ei ole edes suojattu, joten jo sekin epäilyttää. Tämä tulee osoitteesta:

    http://my.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?MyEbayBeta&MyEbay=&gbh=1&guest=1

    Olisin mennyt ebayn omaan tukeen (googlasin erikseen ja yritin siitä), mutta tämäkin vie kaikista linkeistä tuohon samaan tietojen kalastelupyyntöön. Eli en pääse suoraan ebayhän.

    Omat yritykset ratkaista pulmaa: välimuisti tyhjennetty. käytin CCleaneria, oma virus/palomuuri sanoo että kone puhdas (McAfee Internet Security Suite ja siinä uusimmat mahdolliset päivitykset).

    Kone on pelkästään minun käytössäni, enkä seikkaile mielestäni epämääräisillä sivustoilla. Vaan mistä senkin tietää missä niitä vaaroja vaanii.

    Kaikki apu otetaan vastaan kiitollisuudella.
     
  2.  
  3. JoniS

    JoniS Active member

    Liittynyt:
    06.10.2008
    Viestejä:
    2,951
    Kiitokset:
    261
    Pisteet:
    93
    Virusturva vaihtoon heti ensiksi, tuo on surkea räpellys. Lataappa koneelle malwarebytes antimalware ja skannaa kone sillä(päivitä tunnisteet ekana), muista ottaa asennuksen jälkeen rasti pois ruudusta "aloita ilmainen kokeilu jakso".
     
  4. naakka2

    naakka2 Member

    Liittynyt:
    22.08.2012
    Viestejä:
    13
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Tämä neuvo ratkaisi pulman! Suuret kiitokset! Malwarebytes teki töitä 20 minuuttia, täysi tarkistus ja löysi Trojan Backdoor.RV neljästä eri paikasta. Ja nyt ebay avautuu normaalisti ja pääsen tililleni.

    Tyhmä kysymys malwarebytesista: en huomannut tuota "aloita ilmainen kokeilujakso" kohtaa. Eli nyt on se kokeiluversio. Sori.

    Selvästi oli huijaus kyseessä, en vaan tajunnut ettei virustutkani huomannut mitään. Kone on vasta hankittu joulun alla ja McAfee sen mukana 2 kuukaudeksi. Pitää hankittua eroon. Joten kysyn vielä, mikä olisi kunnollinen virus/palomuuri? Arvostan luotettavuutta ja helppokäyttöisyyttä, hinta vasta sitten. En halua ryhtyä itse monimutkaisiin säätöihin. Olisiko Norton hyvä? Tai joku muu?
     

Jaa tämä sivu