*
 
AfterDawn.com Keskustelualueet

Apua, koneessa viruksia?

Tässä viestiketjussa on 4 viestiä.

#1
Mozilla Firefox ei käynnisty aina vaikka Tehtävienhallinnassa lukee firefox.exe,
ei auta kuin painaa ctrl del alt -yhdistelmää ja lopettaa firefox.exe prosessi ja koittaa uudestaan nettiä päälle.

Usein netissä ollessa kone tilttaa, näyttöön tulee teksti No Signal, näyttö sammuu ja virtavalo muuttuu oranssiksi. Tämä tapahtuu useita kertoja päivässä..

Ja Avast! valittaa silloin tällöin jostain viruksesta, joka ilmeisesti yrittää luoda .exe tiedostoa johonkin kansioon.

Rauhallista Joulua ja Iloista Uutta Vuotta vastanneille! :)


▼▼ Tässä viestiketjussa on 3 vastausta - vastaukset ovat mainoksen alapuolella ▼▼
AfterDawn Ilmoitus
#2
mulla oli kans että pimeni aina välillä näyttö ja tuli tuo "no signal" ja meni valmiustilaan ni sitten kattelin konetta ja heiluttelin johtoja ni se oli näytön vga-johto(vga:han se johto oli:D).. vaikka oli ihan tuliterä... mutta tuo on vaan minun arvaus:Den tiiä auttaako.

amd phenom II x4 955 / asus hd 6850 1gb / msi am3 amd870 ddr3 / samsung f3 1tb / geil value+ 4gb 1600Ghz / CM centurion 5 II / corsair 550W / Windows 7 64-bit
#3
Johdot ovat tiukasti ja sanoisinko näin, että ihan kuin näytönohjain sammuisi, kun netti jotenki ylikuormittuu? Aina kun klikkaan jotain, vaikka sivusto lataa, tilttaa usein tästä syystä. Mutta kun antaa sivun rauhassa ladata kaiken klikkaamisen jälkeen loppuun, niin hyvin pysyy näyttö päällä...
En tiedä..


#4
ei pitäisi näytönohjain ylikuormittua netin takia, vika on jossain muualla.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 180 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.

Tilaa AfterDawnin viikoittainen uutiskirje.